Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    addikt

    a Perdition szettnek gyakorlatilag mindhárom szintje kompletten megvan, azon gondolkoztam, hogy csinálok egy acid retaliation karaktert. Ugye jól tudom, hogy csak az indulásnál választott class a fix (itt az Oathkeeper lenne), a másodikat később megváltoztathatom, ha akarom? Van Dervish és Sentinel verzió is, de a leírások és videók alapján nem tudom még eldönteni melyik lenne nekem jobb. (plusz a ha nagyon nem jön be egyik sem, akkor még mindig ott van a cyclone, pardon EoR opció, ami a PoE-ban nagyon bejött.)

    Igazából olyan buildet keresek, ami elég tankos (elvben a retaliation eleve az kell legyen), lehetőleg van a sebzésnek "utóhatása" (akár DoT, akár proccolt más sebzés, hogy akkor is reszeljem a boss HP-ját, ha el kell közben szaladgálnom) és főleg nem kell tűpontosan a célra kattintanom a jó működéshez. Ilyen volt az első 100-as buildem (Trozan Shard-os spellbreaker), de ahhoz sajnos azóta sem találtam igazán használható cuccokat és a 2400-2600 közti OA és DA, meg a 70+ armor sajnos alkalmatlan arra, hogy ezzel farmoljam ki az upgradeket.

    A Blademasternél pedig sajnos én vagyok a korlát - a poE-ban sem csinálok olyan buildet, ahol fontos az egér pontos pozicionálása, sajnos ezzel a human errorral együtt kell élnem...

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák