Új hozzászólás Aktív témák

  • Hokunda

    aktív tag

    Kis helyzetjelentés:

    A kieg egy 10 riftgates Korvan Basin nevezetű helyet takar. Eddig - sajnos (?) - elég gyorsan haladok vele, kb 2 óra alatt Korvan Sandsig jutottam, ami a 4. rift. (van néhány secret location, shrineokkal)

    A droprate nagyon pozitív 5 lila esett (lvl 94 mind), az enemyk kicsit átkozmetikázott eddig is fellelhető ellenfelek 80%-ban, a maradék 20% batár ellen. Amellett, hogy a haladás gyors azért meg lehet halni, nem is olyan nehezen. Wardennel mentem, tankosabb felépítés 15k hp és volt meleg helyzet, poyro 100% feküdt volna, elég sok a blitzes/teleportos enemy, ami a ranged heronak nem fog tetszeni!

    A pályaszerkesztés Steps of Tormentet idézi, inkább lineáris, de elég széles sávokban mozoghatsz, nyílt területeken Rotten Croplands beütés.

    T-Rexet lenyírtam, elég tápos ellen, kb 30 sec körül kellett támadnom (100k körüli sebzéssel), van 1-2 ingen kemény sima sárga enemy, 400 dpses poison sebzéssel, ebből 5-6 rendesen szívja a hpt, kb 5-10 secig.

    3 szekta - közel sem túl bíztató - képviselőiből kell 1 mellett letenni a voksot, én Bysmielt támogatom. Holnap nyomom tovább, azért nehezedik a cucc, de szerintem olyan 8-10 óra alatt megvan a kieg.

    Annyi talán elmondható, hogy a lila ellent sűrűbben adja, levágtam kb 4-5-öt a 4 rift alatt.

    A frakció augmentek remekek, armorban igazán combosak az eszközök.

    Bejött egy 125k ironba kerülő eszköz, ez átadható karaktereknek, feloldja az ultimate fokozatot, így akár lvl 1 is mehet már itt, igaz instant fekvés. :D

    A cucc szokásos GD minőség, egyetlen apróbb félelmem, mint említettem, hogy hamar kivihető, AoM kicsit problémásabbnak tűnt, bár mondom még érhet meglepetés.

    Karakterválasztásban meg a tankosabb verzióknak feküdhet, egy casternek/rangednek lehet gondja.

Új hozzászólás Aktív témák