Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz +váltó #2490 üzenetére

    Régebben Zoom H1-et, de ezt nem annyira ajánlom igazából. A semminél meg a beépített mikrofonoknál persze sokkal jobb, de egy Zoom H2n igaz hogy dupla annyiba kerül, de sokkal könnyebben használható és sokkal jobb minőségben is rögzít. A H1-et állítgatni kell, próbálgatni, finomhangolni, és akkor lesz valami elfogadható belőle. A H2n-t csak bekapcsolod kvázi alap beállításokon és nagyszerű felvételt készít.

    Én Zoom H4n Pro-ra cseréltem a H1-et idén, de még az időjárás, covid helyzet, egyéb elfoglaltságok miatt nem volt időm motoron játszani a beállításaival (motoron is össz-vissz 2 délutánt tudtam eltölteni idén). Viszont amit eddig rögzítettem vele az kiváló minőség. Hogy hangminőségre van-e a H2n meg a H4n között differencia azt nem tudom, ahhoz nem vagyok elég vájtfülű, és nem is volt elég időm hasonlítgatni. A H1 viszont jelentősen elmarad ezektől.

    A H1 az akkor jó, hogyha nem akarsz sokat költeni rá, de mégis az átlagosnál azért jobb minőségben szeretnél rögzíteni. A kamerák mikrofonjait meg ez is "rommá veri" természetesen :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák