Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Köszi a beszámolót.
Kitartás hozzá előbb utóbb csak meglesz hozzá minden.
Erős benne a rezgő? Az egyik videóban azt mondták h nem olyan erős.
Mondjuk az jó ha jó benne.Ha esetleg megunnad akkor jó áron átvészem
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk neki egész másért nem megy a szinkronizálás (GMS hiánya).
Én egy Xperia 5-tel használom a TicWatch Pro 2020-at és tökéletesen működik. A saját alkalmazását használom a sportokra (az LCD kijelző miatt), ami aztán megy át a Strava-ba. Eddig mindent átvitt.
Miután az LG Watch Urbane akksija meghalt, sokáig egy Honor Band 5-öt használtam a mérésekre. Na, az volt ám csak aztán a csoda. Bár szinkronizált elvileg Google Fit-tel (mással nem), de volt, amikor ez utóbbiban a biciklizés már futásként jelent meg.
-
ghiottone
nagyúr
Lehet kilővi az EMUI az appot. Rég volt Huawei eszközöm, de rémlik, hogy akkumulátor optimalizálás miatt ki kellett ott is venni az alkalmazásokat, mint a Xiaomi MIUI rendszerében. Lehet az óra folyamatosan próbálna csatlakozni és emiatt is merülhet jobban.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
racskobalazs
senior tag
Szia, nekem ma jött meg, első tapasztalatok alapján nagyon jó (a 2018-as változathoz viszonyítva), elképesztő gyors.
Annyi kicsit fura, hogy se stresszt se vo2-t se pulzust nem mér/nem szinkronizálja (csak random), pedig bekapcsoltam a 24h monitoringot mindenhol. Szerintem valamit én rontok el, mert review-ek alapján nem így kéne működnie - Edit, közben megnéztem és beszinkronizált, szóval van, hogy percenként mér pl pulzust, de van, hogy 20 perc kimarad, 5 óra óta 3x mért véroxigén szintet, stressz jelző semmit se változott. Továbbra is fura, de most máshogy
Asszisztens gyors, hívásokat lehet rajta fogadni bt-n, egész használható hangminőséggel, sportot amennyire ki tudtam próbálni így fél nap alatt, pontos.
Igazából nem tudom miben más mint a többi wearos watch, mert ugye nekem ugyan ez volt, csak régebbi.
Akkuidő 80%-ról 55%-ra merült kb folyamatos nyomkodással, telepítgetéssel, beállítgatással 5 órától mostanáig.
Így egyelőre ezek a gondolatok jutottak eszembe, a többi majd kiderül a használat során.[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Bozek
nagyúr
válasz vinpilu #1044 üzenetére
Az AOD nem a Mobvoi-tól függ, hanem a számlaptól. Miután semmit nem állítottam az alap számlapokon, így is találtam 3-at (Wonderful..., Universe, Track), amelyek úgy működnek, ahogy írtad. Az LCD réteg meg a Mobvoi különlegessége, ha kihagynák, akkor olyan lenne, mint bármelyik más okosóra. Üzemidőben is.
Én inkább a háttérvilágítást reformálnám meg, hogy mondjuk koppintásra kapcsoljon be, ha úgy állítom be. Ez a felemelem a kezem tűző napsütésben felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest