-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
válasz aDM|RaL^ #433 üzenetére
Pl. Alexandra könyvesboltokban, meg olyan hangszerüzletekben is, ahol árulnak kottákat is.
Ja, és meg is rendelheted tőlük, így a legolcsóbb. Bővebben: linkFélig ember, félig medve, félig disznó
-
ipgirl
tag
válasz aDM|RaL^ #442 üzenetére
én teljesen a nullán vagyok. remélem meg lehet belőle tanulni. nekem nagyon tetszik az egséz könyv stílusa, és jó, hogy van hozzá CD is, mert így tudom ellenőrizni, hogy jól csinálom-e a könyvben leírt és lefényképezett dolgokat.
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Bencom
senior tag
válasz aDM|RaL^ #579 üzenetére
Persze egyik kedvencem
Zsófi: nem akarok én semmit erőeteni, ha nem szeretnéd, akkor nem, de itt nem csak én tettem neked ''ajánlatot''...
volt, aki egyből megkérdeztem ,hogy van e barátod!
nem szégyen az, ha valaki csinos
de ez volt ebben a témában az utolsó hsz-em, ígérem, nem bókolok többetnincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Arpika22
csendes tag
válasz aDM|RaL^ #663 üzenetére
gratula hozzá. vegyél 1hangolót! jobban jársz mint a ''hangolóprogramokal''.
én Korg hangolót használok szeretetel tudom ajánlani nektek is! hálás kis gép simán meg érte a 7E ft-tSzivesen vennék 20E ft-s bankjegyet 200FT-ért.A cigizés káros az egészségre én ezért pipázok :P
-
Konflikt
addikt
válasz aDM|RaL^ #863 üzenetére
Nekedis iylen fender style-os gitárod van ha jollátom.
Vagy fender?
Elégedett vagyok a hangjával, egy MT-2 es BOSS-al (ami sajna nem az enyém)igenjól szól
Késöbb linkelek énis képeket, most szar a háló, tré a netemCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Niquis
aktív tag
válasz aDM|RaL^ #868 üzenetére
Végre! Keresésem a végéhez ért! Megvagy hát, elveszett öcsém, kit aljas fondorlattal elcseréltek a szülőasztalon! Keblemre testvérem, Juan Manuel Gonzales de Ferreira la Indesitas!
Öcsémnek Baltimore-ja van. Nem szól rosszul, bár mintha az egyik húr zörögne a 12-esben. Múltkor állíttatott rajta, meg van új húrkészlet, de azóta nem találkoztunk így nemtom most jó-e."És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest