Új hozzászólás Aktív témák

  • atomeec

    senior tag

    válasz Eastman #22254 üzenetére

    Köszönöm :R

    A poti sapkák a potméter tengelyére nem merőlegesek, ha nem gond fényképem arról nincs, de nem zavaró. A gitár gyönyörű, egy álom. Bitang nehéz, persze ülve nem gond. A hangja miatt nem vagyok kibékülve és emiatt kezdtem el mégiscsak valami kombón gondolkodni. Szinte ugyanúgy szól a POD2.0 -> számítógép hangszórón keresztül, mint az Ibanez...valami nem stimmel. A nyakon picit állítottam, meg feljebb vittem a húrokat, érdekes módon az A húr a problémás végig az összes bundon, erős pengetésnél érinti a bundot (hangszórón nem hallani). Még az intonációt kéne állítani, de azt majd, annyira nem vészes. Nagyon kényelmes úgy hangolni a gitárt, hogy nem kell a híddal pepecselni :)

    Fel sem tűnt a boltban, csak már otthon, hogy az erősítő, amit ajánlgatott a "srác" valami új cucc. Vox VT40X. Sajnos választékuk nem nagyon van, illetve mivel most láttam élőben a Peavey 60 wattos csöves kombóját...nem épp szobába való. Képeket nézegetve nehéz lesz tudatosítani, ha valami nem épp otthonra tervezett. De lehet megtartom a POD-ot és veszek mellé egy 40GX-et vagy XL-t, amire anno vágytam, csak végül elmaradt. Mindenképp még nézelődöm, nem akarok kapkodásból úgy járni, hogy veszek valamit és megbánom; nem lesz pénz, hogy évente másikat vegyek próbaképp.

    Ami a boltban volt az a Vox, talán majd később lesz Vypyr VIP 2, de sajnos kb ennyi a kisebb erősítőkből. Esetleg online tudok rendelni Mustang II-t vagy III-t vagy Yamaha THR10-et azokat nagyon dícsérik mindenhol. A HD500X-ben elbizonytalanodtam, hogy értelmes kimenet híján fájni fog az eredmény - csak fejhallgatóval nem használnám :U

Új hozzászólás Aktív témák