Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz Plazmacucci #14013 üzenetére

    "kezdjuk ott hogy az epi egy 130 eves marka"

    Valóban, alapítása szerint igen. Sajnos azonban ez sokat nem jelent, mert sok-sok évtizede csak egy szellem, vagy zombi, élőhalott, akármi. A Gibson felvásárolta, és azokat a modelleket jelzi ezzel a névvel, amiket a saját nevével nem akar kiadni. A régi, öreg Epiphone vállalat már nem létezik. De persze, értem és elhiszem, hogy vonzó lehet, hogy a valaha létezett vállalat és vele a név 130 éve született - szép kis idő.

    "es ha megnezed hugyert szarert adjak oket plane a dragabb modelleket."

    Majd ránézek este. De ugye érzed, hogy ez azt is jelenti, hogy használtan egy ilyen hangszert iszonyat jó áron meg lehet venni - tudod, egyik oldalon előny, másikon hátrány. És egyelőre a kollega a vásárlói oldalon áll, ahol ez pont, hogy előny, az ő szemszögéből.

    "a kollega meg nem irta milyen zenet akar jatszani"

    Pontosan, erre akartam utalni én is. :K

    "ja es a gyari hangszedos les paulomat barmelyik gibson melle nyugodtan odateszem mert olyan a hangja hogy leteszed a hajad."

    Elhiszem. Ahogy írtam - direkt írtam! - véletlen sem a hangszerek minőségéről beszéltem, hanem a névről - amire te fektettél nagy hangsúlyt, valamiért, aminek a miértje továbbra is érdekelne. :)

    "mutass egy cortot ami hozza ezt a hangot es azonnal veszem"

    Őszintén nem tudom, hogy az a hangkarakter megtalálható-e a Cort repertoárjában, de szempontunkból nem is lényeges, nem igazán ilyesmiről beszélgetünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák