Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Elég durván látszik a cikkből, hogy mennyire elaludt az AMD.
Ha idén tényleg 45 mrd USD a piac, s ha ennek tényleg 80%-a az Nvidiáé, akkor ez nekik 36 mrd USD idén, jövőre kitudja mennyivel több, nagy ugrás kellene, ha 2027-ig tényleg felhízik a piac 400-ra. AMD meg jövőre tervez 2 mrd-ot.solfilo
-
ncc1701
veterán
Ez rosszabb lesz, mint a btc bányászat.
-
traz75
tag
Esetleg mellékesen majd videókártyákat is gyártanak...
Szart nem veszek, nem adok el. :) ui : minőségi trágya eladó :D
-
tibaimp
nagyúr
Az AI miatt már a Win12 is készül az asztali piacra, szóval eléggé komolyan gondolja a dolgot minden szereplő, ráadásul hamarabb is érkezik.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
aktív tag
-
Metalfan
senior tag
Valahol olvastam korábban, hogy a procikat sokkal kisebb költséggel tudják gyártatni, mint a videokártyákat, és mivel adott kapacitást foglaltak le a TSMC-nél, így értelemszerűen a legnagyobb profittal rendlekező terméket részesítik előnyben. Szóval kb már most is igaz, hogy mellékesen videokártyákat is gyártanak...
-
veterán
De, gondolom elaluldt az Intel is, de mivel piros szemüveges vagyok, ezt kevéssé fájlalom.
Remélem még nem késő AMD-nél begyújtani a rakétákat. Elég rosszul fest a CPU + GPU + Xilinx + ami még van összesített ~24mrd éves árbevétel a zöldek csak AI-ból befolyó 36 mrd-hez képest.solfilo
-
Raysen623
addikt
válasz Jesus_Shaves #7 üzenetére
Tegyük hozzá azt is.
#9 solfilo: Szerintem nincs késő. Könnyű úgy piacot tarolni ha nincs más alternatíva. Jó alternatívát kell adni. Mondjuk ebben a Pirosak nem minden fronton jók jelenleg, vagy jók is nem tolnak olyan agresszív marketinget mint az amcsik.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Diabetes - Cukorbetegség
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen