Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Sziasztok!
Acronis True Image-et használok.
Egy régebbi gépen (sima IDE csatlakozós) lementettem a C:\ partíciót,- ezen volt a WinXP a programjaival együtt.
Most visszatöltöttem sikeresen (mert ledöglött az XP...), csak az a baj, hogy indulásnál ezt írja ki:
Hiányzó NTLDR nyomja meg a CTRL+ALT+DEL gombokat...
Szóval a betöltő állományt nem találja, és tényleg nincs is rajta, mert fellógattam a HDD-t erre a gépre, amiről most írok, és tényleg nincs rajta.
Keresgettem a neten, és azt találtam, hogy másoljam vissza másik gépről az NTLDR-t, amit meg is próbáltam, de akkor meg win\system\mittudomén milyen állományt hiányol...
Próbálkoztam azzal is, hoy sector-by-sectorral tegye visssza, de ugyanaz maradt minden...
Próbáltam, hogy kikpipáltam a Disk Boot-ot, vagy mi volt a neve, de nem megy...
Ráadásul a HDD-n volt eredetileg C:\, és D:\ partíció.
A D:\-n az adatok voltak,- voltak, mert most a Particio-Magic Unallocatednek mutatja a D:\-t...Most én rontottam el ennyire, vagy... ???
Elvileg az Acronis True Image elég egyszerű, és egysze sem állítottam be a D:\ partíiót Destination-nak, miért tüntette el, miért lett Unallocated?
Hogyan tudom visszaállítani a D:\-t és az XP-t?
A segítségeteket előre is köszönöm: Veriakilis
UI: amikor lementettem az XP-t, akkor itt segített valaki, hogy úgy állítsam be az opciókat, hogy az XP visszajöjjön!
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest