Új hozzászólás Aktív témák
-
Csukapisz
csendes tag
válasz Sonny C. #7773 üzenetére
Köszi! Elméletileg , vagyis én úgy képzelem, hogy elég neki a dxf a hajlítás éleivel, reményeim szerint a dxf tartalmazza a hajlítás szögeit. Kimentettem párszor, úgy láttam benne voltak, de egyelőre nem fogadja el. A sorrendet a hajlítógép szoftwerének kellene hozzácsapni, ha a dxf tartalmaz mindent amire szüksége van, ez az elméletem, de még nem csináltam ilyet.
-
perfag
aktív tag
válasz Sonny C. #7821 üzenetére
A frissítéseknek mindegy, hogy első, vagy x-edik.
ó, tőlem a kötekedés nem áll ám oly távol
Én inkább azt kérdezném meg a lelkes újonctól, honnan van neki ST5-ös magyarítása.
Amilyen figyelmetlenek a mai ifjoncok (köztük vagyok naponta) nálam bőven belefér, hogy a suliban ST4-et használnak. -
Lacis69
tag
válasz Sonny C. #8444 üzenetére
Szia!
A bordás tengely-agy kötés, a menetes kötéshez, csúcsfurathoz hasonlóan szabványos, mint ahogy a táblázatodban is látható.
Méretmegadása is egyszerűsített. Nyilazott mutatóvonalon kell előírni Vezetőfelület - z x d x D x b szabványszám alakban, ahol
vezetőfelület d: belső D: külső átmérő,
z a bordák száma,
d a belső átmérő,
D a külső átmérő, (átmérőjel nem kell)
b a bordaszélesség.
Ha tűrést is meg akarsz adni, akkor a méretszám után azt is beírhatod.
Pl:
d-8x36x42x7 MSZ14480
(forrás: Ocskó Gyula: Géprajzi alapismeretek)Persze megrajzolhatod a profilt, és ott méretezhetsz mindent, de felesleges.
-
3DFan
aktív tag
válasz Sonny C. #8651 üzenetére
Nincs netem, ezért a hagyományos súgót szeretném használni, ezt állítottam be a beállításoknál, de mégsem indul el. Probáltam megnyitni a gépen .chm súgófájlokat, de az sem sikerült. XP alatt ezeket simán megnyitottam, de most Win7 alatt nem megy. Lehet, hogy emiatt nem tudja SE sem megnyitni. Kell ehhez külön programot telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest