Új hozzászólás Aktív témák

  • centwo

    csendes tag

    Sziasztok
    A kérdésem az lenne, hogy van egy genius sw-hf 5.1 5050 v2 hangfalszettem kb 1 hónapos. Amióta megvan úgy 5x csinálta ezt a jelenséget.
    Használtam normálisan, nem bömbőltetve, majd másnap kapcsolnám be, és se kép-se hang nem csinál semmit, nem reagál semmire, leszedtem róla a hangfalakat hogy visszateszem a dobozába és majd lecc vele valami, de még este újra megpróbáltam bekapcsolni és meg javult.
    Összeraktam jó volt 2 napig, majd megint ugyan ez, csak annyit csináltam vele, hogy kikapcsoltam kihúztam a konnektorból, és nem mozgattam, másnap megint jó.
    Már vagy 6todjára csinálja és már megelégeltem.
    Most beszélgetek a céggel a garanciával kapcsolatban, hogy valamit csináljanak vele.
    1 Kérdés:
    Nem tudja valaki mi lehet a problémája?
    2Kérdés:
    Valaki ismeri ezt a fajtát aki szedett már szét hasonlót, hogy lehet szétszedni,mert a hátulján csak a csatlakozópanelt lehet kiszedni de le van vakítva és így nem lehet látni az erősítőt vagy a hangszórót,mert azon gondolkodom ha megcsinálják gariba, szétszednénk és beraknám a hangszórót egy külön ládába, mert igy az a baj, hogy a mély szétrázza a berendezést és így mindig el fognak romlani benne a kütyük, sajna nem annyira nyerő széria mintha csináltak volna az erősítőjének külön dobozt.

Új hozzászólás Aktív témák