Új hozzászólás Aktív témák

  • bteebi

    veterán

    válasz 313313 #5127 üzenetére

    Úgy látszik nem fogalmaztam elég egyértelműen. Biztos, hogy maga a hangfal rossz. Kipróbáltam, kicseréltem, az rossz, és nem a kábel, és nem is az erősítő. Annyi, hogy szerintem maga a membrán nem lehet sérült (hacsak nem gyárilag szakadtan került bele), mert nagyon terhelve sohasem volt, legalábbis nem emlékszem rá :D. Mivel a membrán elvileg hibátlan, ezért - gondolom - az elektronikájával (kábelezés, kondenzátorok, fogalmam sincs) lehet valami gond. Amúgy nem konstans a recsegés, csak akkor recseg, amikor valami "szól is belőle".

    Egyébként már a hangfalcserén, vásárláson is gondolkoztam, de aligha lehetne bárhol is (akár újonnan, akár használtan) külön, 1 darab surround hangfalat venni, mindkettőt pedig nem szeretném lecserélni.

    Ugyan nemrég az is felmerült bennem, hogy a hifim hangfalait beteszem frontnak, a Genius jelenlegi frontjait pedig surround-nak, de akár működne így, akár nem, attól az a surround hangfal még rossz lenne, amit azért lehetőség szerint szeretnék megjavíttatni. Már ha találok hozzá megfelelő szakit :). Nem hinném, hogy komoly gond lenne vele, de azért inkább olyan emberre bíznám a javítást, aki ért az elektronikához és a hangfalakhoz :DDD.

    Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

Új hozzászólás Aktív témák