- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
válasz Silent77 #12834 üzenetére
Van egy régi 4 magos boxom, ami kb. ingyen volt, de nem használtam.. 3066 vagy ilyesmi proc van benne, edigital-ból vásárolt. 1x visszaküldték javításra, mert nem indult rajta a droid, azóta nálam porosodik mkv-t szerintem nem vinné.. De ezt a programot lehet kipróbálom rajta, köszi!
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
-
Ciccuka
veterán
válasz Silent77 #12890 üzenetére
1GB ram szerintem elég. Persze nem kell mindennek feleslegesen futnia a memóriában. Egy Sunvell mérföldekkel jobb választás.
WiFi Performance[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rizso
addikt
válasz Silent77 #12899 üzenetére
Ismerősnek néznék valami stereo BT fülest mozgáshoz
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
cidalain
veterán
válasz Silent77 #12919 üzenetére
ez szívás, nem lehet kényelmesen online rendelni ilyesmiket...
továbbra is az alföldre kell menni a kenderért, és paksra az uránért egyénileg.viccet félre: az EU-s cucc miért megy át a vámon?
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
trebrona
nagyúr
válasz Silent77 #13016 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam, csak ugye a folyamatos mantrázás, hogy ezek kamu trackingek. Ettől függetlenül nálam az LVS és hasonló belga számok is kb a valóságot fedték.
Szerk: mielőtt valaki le akarna oltani, tisztában vagyok vele, hogy az NL az holland nem belga.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hevizms
addikt
válasz Silent77 #13040 üzenetére
Na akkor lehet nekem is bedobtak egyet,örülök neki.Tegnap jartam a családdal Bp-en az Alleeban és a Bestbyte üzletben akartam venni átalakitót.
3000 ft lett volna .
Mondjuk ez amit a GB küld(ha tényleg küld),ezt meg hogyan dugom be nem tudom,a képet nézve,de a lényeg a jó szándék[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz Silent77 #13225 üzenetére
hm, igen, kb. annyira jön ki a különbség egy dollárra vetítve a paypal által kiírt összeg és aközött, ha a 19.99-et átszámolom az akkori árfolyamon. nagyobb tételeknél tényleg számít ennyi is.
egyébként a paypal mennyi százalékot vesz le? vagy min van haszna?és ha átállítod, hogy a bank váltson, ne a paypal, akkor fizetéskor a paypal dollárban írja ki a végösszeget, nem pedig forintban?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #13241 üzenetére
Nem akarom szaporítani a hozzá szólásomat de : Nem igazán tudok angolul és rendeléskor amit nem tudtam google fordítóval derítettem - ezért ajánlottam a követhető csomagoknak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vasi89
addikt
válasz Silent77 #13258 üzenetére
Jah nálam is ugyan ez és meg másik 2 is van ami lassan szinten 1 hónap. És a legbosszantobb h mindent karácsonyra rendeltem mar és az összes pontom ráment ezekre. Ha egyik sem ér ide akkor én azt is megreklamalom h kérem vissza hiszen el sem jutott hozzam semmi
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Silent77 #13323 üzenetére
Értem . Mindegy nem akarom ezzel teleszemetelni a topikot de most megint felmerült egy kérdés . Most ezeket tényleg el kell küldenem? : A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege
határozza meg. Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi
dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk
esetében)A számla gmail üzenetben jött vagy jön ?
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub