-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
optikus
senior tag
válasz Jimy83 #16579 üzenetére
kerhetsz cseret, de jogod nincs ra, ahogy irtak elottem, javithatjak. raadasul tobbszor is. ez ellen sokat nem tehetsz, azon kivul hogy mindig ellenorzod hogy rendesen megcsinaltak e, nem e lett rajta valami serules (sztem erre erdemes legjobban figyelni). a gariidod folyamatosan hosszabodik a szervizben toltott idovel, erre is erdemes figyelni hogy a jotallasi jegyen fel legyen tuntetve minden idopont.
Buy books not gear.
-
asdf_
veterán
válasz Jimy83 #17259 üzenetére
Szerintem eselytelen, gyonyoruen kiflibe lehet hajtani ugy egy kijelzot, hogy hatul mar torik, elol meg nem. Az, hogy nem keszult el, az mindossze egy automata uzenet, hogy a leadas ota eltelt x nap, es azota semmi aktivitas nem tortent. En nagy osszegeket mernek tenni ra, hogy egy javitasi arajanlatot fogsz majd kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest