Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FőDudu
veterán
válasz Diák66 #69594 üzenetére
Nem neked szolt a beszolas, altalanpssagban a gyarto fele ertettem.
Hp legalabb arul 'no os' verziot. Az szerintem korrektebb.
En is 10 euros w10 licenszt hasznalok a virtualis gepen, sot bevallom a w11 aktivalalasat a virtualis gepen a szokasos msguides aktivacios szerverrel csinaltam.
Azota se volt bekapcsolva.Amit hasznalok azert hajlando vagyok fizetni ( Netflix, Slotify, stb - a proba verziokert azonban nem).
Nem ordogtol valo a sporolas, de gyartonal (akinek valoban mem kerul tul sokba az OEM verzio) valoban a szarragas kategoriaja a linux egy jatek gepen.
En vagyok kb. az egyetlen Razer felhasznalo aki nem jatekra vette a gepet. Neztek is hulyenek amikor eloadtam mire kell nekem es mik a szamomra fontos dolgok. Nemasag, jo kijelzo, usb toltes, thunderbolt dokkolhatosag ( 1 kabelen minden periferia es toltes), vekonysag, Macbook pro epitesi minoseg, hosszu akkus uzemido.
Ma is kibirt egy munkanapot akkurol.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
törölt tag
válasz Diák66 #69594 üzenetére
"1. olcsóbb külön megvenni a Win-t rá, mint az előtelepített verzióban.
2. nekem van hozzáférésem win-hez, így minek vegyem meg előtelepítetten?
Egyébként egy win10 pro-t 40-80 ezer között vesztegetnek legálisan, de ha előtelepítve kéred jó esetben is 70 ezres a felár."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Diák66 #69600 üzenetére
Tisztában vagyok vele, ezért írtam, hogy -> . Jól mondod. Én is egyrészt emiatt próbálok mindig OS nélkül laptopot vásárolni, másrészt meg azt az összeget simán el tudom költeni + RAM-ra vagy SSD-re, vagy bármi másra, ráadásul minek használjak egy gyári OS-t, ami ígyis tele van szemetelve mindenféle bloatware szenny szoftverrel. És igen, a több 100k-s laptopok esetében is számít az a +50-60k. Bakker, ebből még egy brutál jó Hanwag cipő is kijön.
-
őstag
válasz Diák66 #70256 üzenetére
Az én gépem eredményei az alábbi tesztkörnyezetben: Csak külső monitor (FHD 144Hz HDMI), gyári SSD cserélve 1 TB A2000-re, Dell előtelepített W10 Home Upgradelve W11 Home-ra, Lapos az asztalon nyitott fedéllel:
Superposition Medium
Superposition High
Superposition Extreme
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 13,3" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest