Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Sidorovich #8931 üzenetére

    Hát nézd, ha a Lenovo garanciális ügyintézésnek rossz híre tart vissza akkor 2 dolgot tehetsz:
    Vagy veszel mást, vagy vigyázol rá.
    Persze ha vigyázol rá akkor is idővel szarrá fog menni (az asus is), de hogy elmondjak egy biztató példát is, nekem egy y570 volt, nyúztam is rendesen játékokkal és 5 év után először vittem szervizbe (Killhates szendvics sütőjének a közelébe, de szerencsére elkerülhető volt a műtét, részben köszönhetően a spontán áramszünetnek :))) )

    Pedig az y570-ről is sok csúnyaságot mondtak, de vannak csodák, nekem az 5 év alatt semmi problémám nem volt, pedig napi rendszerességgel használtam, csukogattam-nyitogattam, vittem ide-oda, stb...
    Az előző y50 70 modellről is mondtak ezt-azt, sok csúnyaságot és biztos sok is szarrá is ment, de abban is biztos vagyok hogy sok nem (bár statisztikám nincs :DDD ).
    Ugyan most sok szépet mondanak az új modellről (y700) és talán igaz is... illetve most még kevés rosszat hallani de csak mert új modell, de biztos arról is lesznek idővel kellemetlen story-k (de amíg ezek előjönnek lehet eltelik 1-2 év is... addig meg úgyse fogsz várni) De ez Asus esetében is így van.

    Amiket így elsőre fel tudok sorolni ami a lenovo mellett szól SZERINTEM (az említett másik 2 gép ellen), az a szép külső desing, a jó billentyűzet és az IPS panel (az AMD-vel szerelt Y700-nál tudtak sima matt panelt alkalmazni a másiknál ilyen fólis izé van rajta).
    Komoly játékra nyilvánvalóan egyik sem ajánlott (ezért ebben a topicba kár is volt betévedned), de ha mindenáron az említett 3 közül kell választani és nem akarsz a külföldi clevoval szarakodni és csak ritkán játszol szerintem bepróbálhatod a lenovot, ha vigyázol rá. Kitudja, talán kifogsz te is egy csodapéldányt és amikor már szétesik már úgyis cserélnéd. De amúgy az az Asus is szét fog menni nehogy azt hidd.
    Persze ez csak az én véleményem, nem is vagyok szervizes se forgalmazó ugyhogy nem is értem mit osztom itt az észt :DDD de így látatlanba látom rajtad hogy a lenovo felé húz a szíved úgyhogy hiába mondunk bármit is legyen az pro-kontra :D

Új hozzászólás Aktív témák