Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz Pocok256 #61370 üzenetére

    En ugye kulfoldrol nem igazan szolhatok egy szot sem - csaladom mar be van oltva (legalabb az elso adaggal) - pusztan a szamok lattan vannak eros ketelyeim a nyitas idopontjat illetoen. Aztan hirtelen jon a megvilagosodas - hiszen a napokban kell lejelenteni, hogy lesznek-e a tavaszi/nyari szezonban meccsek a nemzetkozi foci ligakban itthon megrendezve...

    Na ez az arcpirito - siman osszehazudnak barmit a foci miatt.
    Elhiszem, hogy oltanak, elhiszem, hogy vannak fennakadasok - hol nincsenek - de ennyire eroltetni a nyitast a magas fertozes es halalozasi szamok ellenere csak es kizarolag az elobb emlitett okra vezetheto vissza. Es ez nincs rendben.

    Ha nem jott volna ez az info, meg azt mondanam unorthodox probalkoznak ahogy maskor - igy azonban mar az altalad emlitett kategoria - tan angolul az 'assisted murder' kifejezes illik ra.

    Velemenyem szerint 1-2 hetet meg mindenkinek otthon kellene ulnie - igen, aki nem a tarsadalom szempontjabol fontos (koz)feladatot lat el, annak 24 oras kijarasi tilalom - max elelemert (heti 1x), oltasert, gyogyszerert lehessen elmenni (kb. ugy mint a spanyoloknal, appban elore lejelentve, ki/hova/mkor) - ez talan kicsit visszaszoritana a fertozes terjedeset.

    A nyitas jelenleg egy totalis ongol. Szerintem.

    Irom ezt egy olyan orszagbol, ahol kozel sincsenek a magyar adatokhoz a fertozes es halalozasi adatok, de minden zarva van es munkaba is csak azok mehetnek akik papirral igazolva fontos tevekenyseget vegeznek. Es nem halunk bele.
    (jah, allam 80% munkabert megterit - mondjuk itt be is van jelentve mindenki).

    [ Szerkesztve ]

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák