Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz gago1975 #57906 üzenetére

    En is erre jutottam, mert az elobbiben azonnal SSD-t kellene cserelni - mig utobbiban mar 2 SSD slot van. (max bepattintom a meglevo Sabrent SSD-t, ugyis most USB-C hazban van.

    Az elejen ugye Base model volt tervben amiben az idei is tudja a 2 SSD-t, de ott meg a hutes sima HP es az akku is csak 65Wh. Azt nem lehet nemara kihozni (notebookreview forumos razer buheralok szerint), meg Bios buheralassal es undervoltolassal sem. El van szurva az EC venti gorbeje. Meg a procit 25W-ra korlatozva is mennek a ventik. Probaltak.

    Az angol Amazonrol pont azt rendeltem meg amit linkeltel, csak ugye a visszaigazolasban mar nem volt kezbesitesi datum - mig a rendelesnel meg ott volt (sot expedited shippinget is fizettem, mert engedte vele roviditeni a szallitasi idot) amiert panaszkodtam is. Mai napig a kosarban parkoltatom, de most sincs szallitasi datum mellette. Ha lenne, johetne. Itt a visszaigazolas.

    Ami nalam lenyeges: jo kijelzo (144Hz mar jo, 300+ nites fenyero az kell, matt), alap dolgoknal nema mukodes, lehetoleg 2 SSD, nagy akku (jo akkuidovel), Optimus (akkuido miatt kell) - lehetoleg kapcsolhato verzioban, ezt is csak az Advanced Razer tudja, base nem - es az USB toltes na meg a TB port. Az kell a dokkolohoz. A legjobb a TB3 porton toltes, ugyis ad 100W toltest a dokkolo. 1 kabeles mukodes az esetek nagy reszet nalam lefedi majd. Hasznos.

    Neztem pl. a Gigabyte gepeit is a 99Wh akku miatt (de ott meg a toka kamera ami dealbreaker)(holott a mostani Aorus es Aero egyertelmuen megveri a Razert teljesitmenyben. Razer kameraja is eleg szar (1Mp), de legalabb nem orrszort mutat ;)

    Triton 500 meglenne eleg olcson (1350 dollar plusz szallitas es afa) kb 1700 Euroban megallna. De ott az akkuido es az USB toltes hianyzik. Hiaba nagyobb az akkuja, valamiert nagyon karcsu az uzemideje. Lehet nincs Optimus? (a G-sync lenne az oka, mert azt IGP nem tudja) Amugy az jo gepnek tunik. 300Hz panellel, 2070 Super eleg hasonlo konfig az elso gephez.

    MSI GE66 hasonlonak tunik - kb. ugyanennyi az ara. Igaz ujabb a procija.

    Razer nem tud G-sync-et, csak a kulso eszkozon. Nekem szerintem nem kell.

    De akkor tartom magam az ajanlotthoz - 3070 a 95W CPU-val jo lesz.
    2600 Az amazonon vagy 2800 a Cyberporton. Amelyik elobb szallit, annal rendelem.
    Amazon nem ir szallitasi idot - CP 18.02-t ad meg.

    2 het meg belefer.

    Koszonom a segitseget - ha megvan az uj gep majd rakok be tesztet - hatha hasznos lesz valakinek.

    P.S.: nekem a Razer tetszik, igy abbol veszem meg ami lefedi az igenyeimet. A 2 kilo koruli suly meg pont belefer. A kulonbseg nem 500-600 euro, mert az Amazonos rendeles jelenleg elkepzelhetetlen. Nem tud meg tippelni sem a szallitasi idore. Az meg nem mindegy, hogy 2 het vagy 3 honap. Illetve az 1 ev gari, mert mar nem EU.

    Akkor mar (meg) inkabb megeri a felarat az ujabb ;)

    [ Szerkesztve ]

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák