Új hozzászólás Aktív témák

  • Xerath404

    aktív tag

    Sziasztok!
    Megszeretném osztani barátom mókás, tanulságos esetét még pedig 100% ban egy átverésről.
    Adott eme csábitó hirdetés
    https://hardverapro.hu/apro/predator_triton500_i7_32gb_2080rtx_144hz_gsync/hsz_1-50.html
    E/1 ben irom le az eseményeket hogy ne keljen itt mesélő módban leadni a sztorit.
    Érdekelt és a kolléga telefonon gördülékeny volt aztán ugye a jól bevált módszer hogy ott a helyszínen szembesít tényekkel mikor már felutaztam 120km et a laptopért.
    Nos a garancia amivel hirdeti az fix kamu ugyanis állítása szerint erről neki nincs papírja és nyugodjak meg, ő AZ ADÁSVÉTEL HÍVE SEM HISZ SEGÍTŐKÉSZ BÁRMIKOR CSAK 1 TELEFON ÉS INTÉZI.
    Laptop eredete is kurva vicces állítása szerint gyermekkori barátja a M.O-i acer igazgatója és ő ezt kapta tőle ajándékba ELŐTTE EGY UJSÁGÍRÓNÁL VOLT MARKETING TESZT KÉNT.
    Hát én rosszullettem mikor ezeket meghallottam de na kicsit belementem a játékába miután kérdéseimre válaszolni nem tudott eljátszott egy fake telefon hívást basszus, hogy most beszélt a gyerekkori haverjával és nyugodjak meg vállalnak rá nekem garanciát mondom hivd vissza kérlek beszélni szeretnék vele. Az nem lehetséges elfoglalt ember. Megjegyezném hogy láttam nem beszél senkivel láttam azt is hogy imitálja mintha kinyomná mikor hívásban sem volt... ez hihetetlen esélytelen hogy megvegyem akkor olyan hisztit kicsapott hogy volt pofám felrángatni tarcsáról :DD :DD :DD miközben én jöttem érte 120km et érte salgótarjánból.
    komolyan mondom hihetetlen . Utolsó kérdése az volt hogy tudom e az acer M.O-i székhely címét mondom miert tudnám ember erre a válasz na látod majd akkor megveszed a boltból 1 milláért . Végül egy MSI Raider 85f et vett megbizható kollégátol és érdekli jól járt e a hirtelen rögtönzéssel.
    Szerintem nagyon pöpec gépet vett magának :D

Új hozzászólás Aktív témák