Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz maximilian4 #17145 üzenetére

    A kérdések már csak azok,hogy

    1) Ventillátor milyen módban volt?
    Ha autó (csendes) módban akkor nem rosszak ezek a hőmérsékletek, ha viszont benyomta, hogy maximumon (porszívó módban) pörögjenek a ventik, akkor a cpu és gpu is átlagos, van ennél jobb hűtésű gép is (ismétlem, csak akkor ha max fordulatszámon ért el ekkora hőmérsékletet, azaz fülsüketítően pörgött a Fire Strike alatt, ha viszont alapjáraton, csendesen pörögtek, akkor szép az eredmény)

    2) ROG Gaming Centerben mi volt a Turbo Gear Config? Standard vagy Extreme? Ha Standard, akkor annyira nem vészes ez a gpu pont, csak pár száz ponttal van a konkurenciánál látott átlag alatt (ami betudható akár drivernek is)
    Ha viszont Extreme mód be volt kapcsolva, azaz az ASUS által engedélyezett 1974 Mhz-en ment a gpu mag boost órajel, akkor túl kevés, mivel akkor 23k körül kellene elérnie.

    Remélhetőleg holnap tisztázódnak ezek a kérdések, mivel kb ezeken múlik, hogy egy MSI GT75VR-hez képest jobb-e vagy nem az új Chimera teljesítmény szempontjából.

    Más:
    zolizozo80: Ha megoldható és megvan neked, akkor kérlek tolj egy tesztet a Rise of the Tomb Raider játékkal. Utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy több különböző márkájú GTX 1080 laptopnál is DX12 módban a játék grafikája bugos volt. DX11-ben jó volt, de a jobb teljesítményt hozó DX12-ben olyan bugos volt a grafika, hogy élvezhetetlen volt a játék. DX12-ben ha forgattam a kamerát, akkor fekete színű szellemkép volt látható a textúrák széleinél. A hiba csak beépített G-Sync panel esetében fordult elő, külső G-Sync monitornál nem. LG 75 Hz IPS+Clevo GTX 1080, illetve AUO 120 Hz+ASUS GTX 1080 kijelző és gpu kombóknál tapasztaltam ezt. Chi Mei 120 Hz+MSI GTX 1080 kombó jó volt, illetve LG 75 Hz+HP GTX 1060 is jó volt.
    Kérdés, hogy a Chimera-ban lévő panel+gpu kombó is jó e és képesek a DX12 API-val futó játékok bugmentesen futni ahogy kell (mint írtam, Rise of the Tomb Raider alatt volt a legszembetűnöbb, de minden DX12 alatt előfodult) vagy bugosak és fekete szellemképet látni itt is ha forgatom a kamerát. (a hiba a GTX 1080 megjelenése óta jelen van és nem 1 drivert próbáltam ki)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák