Új hozzászólás Aktív témák

  • #26467072

    törölt tag

    Üdv mindenkinek!

    Egy kis iránymutatást kérnék tőletek. Hiába van sima konzumer notebookom, és hiába vágyok lecserélni fél éve már lassan, egy helyben toporgok azóta is. Majd kiviláglik mennyire távol áll tőlem az összes benchmark program, és hogy mennyire lesz kályha tőle egy notebook.

    KillHates fórumtárs majdnem egy hónapja megjegyezte, hogy mennyire életszerűtlen a stresstest, mert köze nincs az átlag felhasználáshoz. Habár ezt sejtettem, mégis, azért hátha van valami általános tapasztalat itt mindannyiótoknak, hogy most mit lehet várni játék közben, ha ezt és ezt műveli a gép stresstest közben.

    1050 Ti és 1060-al szerelt laptopok után kutattam, főképp a notebookcheck-ről kaptam képet melyik hogy melegszik. Amiket néztem, Clevo, Acer, Asus, néhány MSI.
    Pl. Schenker XMG P507 (Clevo P651RP6-G) ami 1060-as videókártyával van szerelve.
    Bevallom nem tudom, talán Muerte75 fórumtárs ajánlotta valakinek, a P650-P651 szériát, hogy nem fog throttlingolni?
    Vitán felül áll, hogy a fenti notebook nem is throttlingolt a tesztben. Viszont a billentyűzeten mértek a WASD környékén 47-48 Celsius fokot.
    http://www.notebookcheck.net/Schenker-XMG-P507-Clevo-P651RP6-G-Notebook-Review.172321.0.html

    Más gépeknél persze ez hol így van hol úgy. Minden esetre, ha rendszeresen gondoskodom a pasztázásról, akkor játék közben sokkal barátibb hőmérsékletű lehet a gép? Nem várok csodát, de a 47 elég soknak hangzik. Előre is köszönöm ha megosztjátok tapasztaltaitokat, gondolataitokat. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák