Új hozzászólás Aktív témák
-
HDAdriano
tag
válasz Muerte #107639 üzenetére
Bocsánat kicsit rossz a kommunikáció mert írom a tapasztalataimat, közben tesztelek és crash esetén amit eddig írtam ide az eltűnik, ráadásul a memóriám sem valami jó..
Próbáltam -500Mhz-et az egész görbére és 990mV körül lecsaptam (egyenes szakaszt csináltam utána), elvileg ezzel csak nőhet a stabilitás, de így is kikapcsolt a gép azonnal, hogy rányomtam.
Eddig amit előző kommentben próbáltam leírni, hogy 712mV körül próbálom az órajelet növelni (gyári görbéhez képest Undervolt), és ez tűnt eddig amíg még működik azon kívül, hogy 1320Mhz-nél lecsapom a gyári görbét.
Tehát olyan mintha nem a kártya órajelével lenne a gond, hanem a feszültségével? (talán tönkrement maga a GPU, vagy valami a board-on?)
KépNem arra gondoltam, hogy felülírja a profilt, hanem véletlenül kétszer rakom rá a profilt akkor olyan mintha megpróbálná eltörni az egyenes részeket az Afterburner (nagyobb feszültségnél megnöveli az órajelet mint a szakasz elején, egyenes szakasz esetén), és mivel látja a kártya, hogy ott van egy nagyobb órajel pont megpróbálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6, I7-9850H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia Quadro T2000 4GB VGA, 15,6" FHD IPS, WIN10Pro
- Apple M3 Max 16" - 36GB - 1T - újszerű állapot
- Dell Latitude 5410,14",FHD,i5-10210U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN10,TOUCH
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest