- Synology NAS
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- DIGI kábel TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen program, ami...?
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
Sziasztok,
Speedlink 360 Style gamepadot keresek. Tudjátok hol lehet még venni? Media Marktban van, de kicsit sokallom az árát, valami kisebb/nagyobb sztech boltban biztos van még.
Köszi,
CsL -
csl1982
tag
Még 1 kérdés, nem vagyok járatos a témában:
minden vezetékes gamepadnál az a helyzet, hogy ha adott két analóg trigger, akkor azt egy tengelyen kezeli? -
csl1982
tag
Köszi a választ.
Benevezek egy P3600-ra, a Chillstream-mel az a gondom, hogy nagyon kicsi az én kezemhez. Csak azon gondolkodtam tegnap este, hogy a Saitek nem Xinputos, de vannak hozzá progik, majd jobban utánaolvasok még.
Igen, tudom, hogy egyik gáz, másik fék, csak van, hogy jó lenne mindkettőt egyszerre nyomni... mondjuk az is igaz, hogy valószínűleg sose leszek olyan profi, hogy annyira zavarjon -
csl1982
tag
Sziasztok,
megjött a P3600-as. 1 olyan kérdésem van, hogy az normális a kontrollereknél, hogy ahányszor rádugom a gépre (és talán restart után is, de nem biztos), újra kell kalibrálni - akár xp, akár 7.
Köszi
-
csl1982
tag
Sziasztok,
látom többen kaptak gamepadot karácsonyra
Én is kérdeznék még egyet, bár tényleg nem pörög a téma:
Saitek RumblePad - az normális, hogy 3 hét használat után kicsit mélyebben áll az általában használt analóg kar? Remélem csak bekopott kicsit, egyébként tökéletesen működik az analóg kar is és alatta a gomb is.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Epson nyomtatók
- Kés topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Spórolós topik
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest