Új hozzászólás Aktív témák

  • #75128832

    törölt tag

    válasz wolf033 #3232 üzenetére

    Kérlek, mutass referenciát az eladásaikról és a kvaterner szektorba való befektetéseiről.
    Aztán majd meglátjuk.

    Callisto:

    Attól, hogy egy tengelyen vannak, még nincs semmi. 1.) Az előző értékekből kikövetkeztethető a mostani értékek jelentése. 2.) A driver külön adja be a + és - értéket. Tehát teljesen külön kezelhető. Ha nem hiszed, nézd meg vezérlőpultban. Ott lesz, teljesen külön a kettő. Elérni meg te úgy éred el, ahogy akarod, én közvetlen a drivertől szoktam kérdezni, bár most, hogy olvasgattam MSDN-t, elég sok más módja is van. Főleg, ha event formájában nézed.
    Amúgy, mint írtam, ha egy játékot xbox vezérlőhöz írnak, akkor kompatibilitási problémák lesznek egy névben is eltérő tengelyekkel rendelkező vezérlőnél... Jó esetben a beállításokban felismeri, rossz esetben meg tudsz majd fékezni, gázt adni meg nem.

    Úgy döntöttem, hogy a többibe is belevágok, és megy ki vitalapra:

    "keress csak rá a doilogra" - "If you have a joystick or off-brand gamepad connected, the game will incorrectly assign an axis due to assuming the device is an Xbox style pad, and you'll spin around on the spot despite not pressing anything or using your mouse.
    A simple, though annoying, solution to this is to simply unplug the offending device." - Steam fórum... Te vajon rákerestél? Mellesleg ha összeszedsz nekem 100 esetet, ahol ilyen probléma van, akkor... :D Amúgy tudsz nekem mutatni egy pillanatot, amikor az ujjad nincs rajta a bal joystickon?

    Lássuk a referenciát! :D
    "én - ellentétben veled - hajlandó vagyok bizonyítani." - nincs mit bizonyítani, mivel a M$ nem hívta vissza a szériát. Tehát a hibás darabok száma elenyésző. (Nem, ez most nem a 300 of 9 Iphone 6 :) )

    Érezted? Képzelted... Erről nem vitatkozok. ( :D )

Új hozzászólás Aktív témák