Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Polllen #91463 üzenetére

    QKZ-nak is van ilyenje: [link]

    a hangot nem tudom melyik milyen irányba befolyásolja... én is gondolkodtam rajta a csati miatt (mondjuk az enyémen mmcx van), de aztán inkább rendeltem egy lila "rettenetet" nova ajánlására :) de ha valakinek van itt tapasztalata ezzel a cserélhetővel, akkor az jól jön nekem is (már, ha nem lesz túl világos a hang tőle)

    @PR0JECTNR56: igen, Tulku említette, hogy elvétve csinál G10-et is, de nem mertem megkérdezni az árát, csak a G5/G7et... ahhoz is kell egy picit koplalni, ha úgy alakul, de szerintem nem akarom tudni mennyit kellene a g10hez... :))

    @stellaz: igen, jó cucc az adapter, bár én SE-re használom, tehát 3,5 single -> 2,5 balanced... a D5200nek pl nagyon jót tett... érzékeny fülesnél semmit nem jelent, csak hangosabb lesz ugye... ugyanakkor nekem tetszik, hogy nem a füles kábele van a dap-ban, hanem egy adapter, így zsebben hordva max az törik meg (mert kb 5-6cm a kábel, ami bőven elég ahhoz, h a jack kilógjon), és szvsz egyáltalán nem zavaróan bumszli

    [ Szerkesztve ]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák