- Lejtőre került a streaming
- Szabadulnak a kínai eszközöktől az amerikai szolgáltatók, de ez sokba kerül
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Aliexpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Tibicsucsu #7721 üzenetére
Nagyon szívesen!
A hidratáltságon folyton módosítok, sokszor függ a liszttől is, hogy mennyi víz kell neki, van hogy kevesebb, van hogy több, ezt érzem, amikor dagasztom. Mindig 100%-os hidros kovásszal dolgozom, tehát ugyanannyi víz és liszt kerül etetés során a kovászhoz.
A burgonyát mindig laminálás során adom hozzá(ráreszelem a tésztára), így nem módosít a szerkezetén, szellős tud maradni, ha belekeverem, akkor tömörebb lesz.
Ez így szokott kinézni(ez most cheddar és jalapeno, de szemléltetésnek jó lesz):Összedagasztom a tésztát a só nélkül, és 1 órán át pihentetem (fermentálom), ha letelt az 1 óra hozzáadom a sót is, és ismét 1 órát hagyom kelni, olajjal kikent tálban, fóliával letakarva. Ezt követően szoktam kinyújtani (laminálni) a tésztát, és megszórom magvakkal, krumplival, tormával, aszalt paradicsommal, hagymával stb... Majd "feltekerem" és 40 - 60 percenként (melegtől függően) hajtogatom még kétszer.
Csaladellatos KBL-t probaltad mar vagy csak a Garat?
Nem próbáltam a Családellátós liszteket, de akik használják, azok meg vannak vele elégedve. Itthonról többnyire Garat liszteket használok, illetve az Artizán BL 80-as kenyérlisztjét szeretem még nagyon, ha néha napján eljutunk oda, akkor mindig szerzek néhány kilót, Isteni kenyerek sülnek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest