-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Üdv, off mi top 10 legjobb fotós / videós telefon?
Telekomtol hoznek ki részletre egyet husegido hosszabbitassal.
Eddig s10 re gondoltam azért men a plus mert selfi rész nem érdekel.
S10 saját fórumán sok a panasz hogy nem túl jó jobban preferálják a note 9 et pl. A francia dx kamerás teszt oldal szerint is s10 benne van a top 5 ben, nem szeretnék mellé lőni hisz 2 évre választom. Meg egyszer csak Telekom kínálatából tudok választani zajfon kösz nem note 10 meg dragallom. Köszi előre is -
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #91259 üzenetére
Értem akkor marad s10, a11 meg még odébb van. Ha nem telekomnal vennék akkor mi lenne a legjobb választás?
-
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #91264 üzenetére
Mult héten még volt note 9 és +, 6480 Ft lenne havonta a s10 nekem.
Most mate 10 pro van azt visszalépésnek éreztem a s6 után. -
pruzsi
őstag
válasz Quqesz #91267 üzenetére
Engem csak fényképezés/videózás érdekel,mert a dslr-t csak előre beállított képekhez viszem, mobil meg jó pl egy-egy családi jelenet,kutya,macska,bogarak, egyéb eseményekhez. lépésszámláló gondolom mindben alap az kell még más nem,kedvenc zenéim,pár bud spencer film busz utazásokhoz
-
pruzsi
őstag
Szép napot!
Teló csere előtt állok és szeretnék egy jobb fajta fotós és videós képességekkel megáldott telót behuzni.Most egy poco f3 van f6 ot néztem ki helyette 130ba jönne ki akciós kuponnal külföldről.
De 200k alatt ha tudtok jobban ami akkuban is hasonló annak örülnék .
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest