-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Aki kicsit benne van ebben a témában, tudna segíteni, hogy kamera szempontból, melyik éri meg jobban?
S8, S9 vagy P20 ? Egyáltalán van ezeken kívül olyan ami hasonlóan jó? Nyilván az ár sem mind1, az S8 lenne a saját választásom, ha nem jelentős a hátránya az S9hez képest, a p20 -t csak odaírtam, egyáltalán nem tetszik, viszont drága, szóval remélem nem ő a legjobb.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Még csak érdeklődöm, de ez nagyon nem tűnik bíztatónak: "Este harmatgyenge fotókat tudtam csinálni a Balatonon az S9 Plusszal, de itthon állványról sem remekelt pro módban."
Itt elve a két csúcsmodell volt hasonlítva, én pedig az alap modellekre vagyok kíváncsi. Még mindig óriási a különbség fotózsá terén a csúcsmobilok, és belépő dslr-ek között?
Én túrázások során tájakat fotóznék, amire a jelenlegi mi4c nem alkalmas, ez azt is jelenti hogy erdőkben kevesebb fényél fotózgatok, az s8 itt már szóba sem jön?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz Saccco #83877 üzenetére
Az ilyen videókban viszont olyan képeket mutogatnak hogy leszakad az arcom, az iphone weboldalán is promózzák a csodakamerájukat. Ezek a képek simán DSLR minőségnek tűnnek, most akkor ez mind csak megtévesztés, és a valóságban ugyan olyan gyenge képeket fog lőni az összes csúcsmobil?
Még sosem volt komolyabb telefonom, a kamera miatt, most gondoltam már megérné beruházni egyre, mert régen fotózni is szerettem, és gondoltam így megúszom 1 készülékkel.
-
trialboj
őstag
Azért ilyet max az oppo zte, és hasonló kis márkákról tudok elképzelni, akiknek ez egy olcsó reklám, és kevesebb ember emlékszik rá hogy csalás volt, mint akihez eljut a hír, hogy ultrahyper kamerája van.
Az apple, samsung, és talán lassan a huawei, is elég szépen kapná az ívet, ha egy ilyen kiélezett versenyben dslr-el készült képekkel arcoskodna bárhol.
És nyilván nem azt várom hogy közel sötét szitukban is megszámolhassam a fűszálakat, de pl arra számítanék, hogy egy tájkép, legalább annyira szép, mint egy belépő cannon D650 alap optikával.
-
trialboj
őstag
válasz Quqesz #83938 üzenetére
Az érdekelne hogy van különbség az S8 és S8+ között kamera ügyileg? na és a s9 - s9+ között? a+ os verziók nekem brutál nagyok, én a simával is beérném, de ha abban gyengébb a kamera akkor csak nem lesz okés.
-
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
válasz silentkiller #83945 üzenetére
Nem kötekedni akarok, én is telefont keresek, és még az elején vagyok, de szinte biztos vagyok benne hogy nem a sima s9-re gondoltál, ugye? Minimum S9+ ha nem note, csak mert azt kétlem hogy a sima s9 kamerája pariban lenne a pixel 2 vel.
-
trialboj
őstag
válasz silentkiller #83954 üzenetére
Igen most utána néztem, és tényleg ugyan az a kamera van az S9 és S9+ ban, csak utóbbiban van még 1 zoom kamera is.
Én is az S9 és S8 között vacillálok, szívesen néznék itteni emberek képeit, ha nem lesz friss megpróbálom visszakeresni, használtan az árkülönbség nem akkora a két telefon között, az s9et viszont a kamerával promózzák mindenhol.
-
trialboj
őstag
Megkérdezném hogy Iphoneokról miért nincs itt kép? Nem használ senki, vagy annyira el vannak maradva? Az Xről azért sok jót hallani, már a videókban, a pixel után rakják a nagy videósok.
A sima google pixel telefont érdemes még megvásárolni 2018 végén? Vagy helyette az lg g6 jobb választás? A kamera egy jelentős szempont. 100k körül van rá keret, most ezekről gyűjtök infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest