-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem tudom alátámasztani de szerintem a k300...az ujabb ...neg a t610böl kiindulva a t 630nak se lehet valami nagyon jo kamja. a k300at már láttam...mármint a vele készült fotokat..elég jo egy vgahoz képest.
[Szerkesztve]Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Agostino
addikt
Te most ismersz engem, hogy elsoroltad az eddigi telefonjaimat, vagy csak ráhibáztál? Esetleg ennyire nyomonköveted az életem? : DD
Amúgy bocs, elfelejtettem irni a készüléket, de canniball jól mondja, K750ivel lövöldöztem.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Sirandrish
legenda
ha a videó számit akkor D600...szerintem mostanság annál szebb videot nem csinál telo..nem fixelse gyors..ahogy a kezed mozog ugy reagál és nem folyik el mint az sonyké...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Agostino
addikt
Üdv.
Itt a beígért video : [link]. Haverommal mászkáltunk az utcán, azt vettem fel amit láttam. Letöltéssel lehet kicsi várni kell, de majdcsak lesz szabad szál. Ha meg nagyon nem, akkor felnyomom máshova.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Sirandrish
legenda
Hát egy épp akad
inkább videóztam kamerával de egy fényképet lőttem D600al
[link]Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest