-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overcome85
tag
válasz no more #71721 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője jön le a képekről.
Nem vagyok egy iPhone fan de ilyen fényviszonyok között ebben a párás ,ködös időben ezek kifejezetten erős képek.Szépen megtartotta a színeket és sikerült azért egy jó élességet is rá húzni.
Kíváncsi leszek majd egy iPhone X vs Mate 10 Pro összehasonlításra. -
törölt tag
válasz no more #71721 üzenetére
Én amúgy veled értek egyet, tényleg olajfestmény. Egy ilyen árú telefontól konkrétan szégyen ez a teljesítmény szerintem.
És én tényleg nem Apple haterkedésből mondom, még mielőtt...Pedig korábban Moz meg én raktunk fel dng-ből konvertált iphone x képeket, látható, hogy mit lehetne kihozni belőle egy normális algoritmussal, még akkor is ha kicsit agresszívebben tömörítik a jpg-t, mint ahogy én tettem. De így a gyári jpg-n kis túlzással egyszínű paca volt az összes távolabbi bokor és fa.
De nem is kell csodálkozni rajta, hogy ilyen pocsék algoritmust használ szinte az összes gyártó, amikor még egy ilyen képminőség-összehasonlító topikban is arra van igény, hogy tök sötétben se legyen zaj egy mobillal lőtt fotón, de ugyanakkor legyen minél élesebb is a kép.
Ezt így lehet elérni... Több szoftveres "javítást" tesznek rá, mint amennyit a kép elbír.
És számomra érthetetlen módon nagyon sokan tényleg az ilyeneket látják jobb minőségűnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest