-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz Elit3Zotya #119631 üzenetére
Nézd. Mivel Mi5 óta fotózgatok telefonokkal, így nekem egyáltalán nem volt fáradtság végignézni ennyi konfigot.
Igazából megnyit, load config, betölt, fényképez, load konfig, betölt, fényképez.
Más politika hozzászólásokon vitatkozik szabadidejében, én meg fotózok mindenféle témát. Így igazából ugyanazt csináltam, mint amúgy csináltam volna.Tessék, ugyanaz a téma gyári authentic módban: [link]
[link] Gyári vibrant
[link] Gcam automataIde töltöttem már fel gcamos authentic képeket, ég és föld a gyárival összehasonlítva. [link] Gcam authentic
" mert ezen nincs úgy jelen a szokásos szürkehályog gcam effekt,"
Azt én sem szeretem. Hiába az volt talán a legrészletesebb.
13Ultrára egyetlen egy olyan profilt találtam, ami ilyen zöldhályogos volt, azt dobtam is el. De az is csak azért volt az, mert egy 10Ultráról portolták és nem sikerült jól.Szerencsére többféle profil közül lehet választani egy-egy konfigoló esetén, soft,medium,sharp,ultra sharp.
"Nekem sosem volt tökéletes a gcam, lényegében egyetlen 1 telefonon sem amin néztem, de jó látni hogy úgy néz ki 13 ultrára van."
Mert nem jó helyen kerested.
Lmc8.4-től agc 9.2-ig minden tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest