-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Egész jól megállta a helyét a 13 pro max a szörny ellen is, van ahol kicsit túltolta a színeket, és részletekben is elmarad, de összességében nem mondanám rossznak. Ha nem pont a mi 11 ultra ellen versenyezne, lennének meglepetések.
Mi 11 ultránál az AI kikapcsolva, minden más automatán mind 2 nél.[ "> ] 13 Pro Max
[ "> ] Mi 11 Ultra
[ "> ] 13 Pro Max Ultra széles
[ "> ] Mi 11 Ultra Ultra széles
Iphone 13 Por Max vs Mi 11 Ultra
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz gti16v #106776 üzenetére
Hello.!
Nekem is volt egy mercury silver 10 ultrám, a váltás kicsit nehéz lesz, mert nem igazán van előre lépés arról a kamera rendszerről. A mi 11 ultra tud egy picit jobb minőséget, de abból is hiányzik a 2x telefotó kamera, így az is kilőve.
Kb bármelyik samsungot megugorja képminőségben is, de igazából nem csak azt a márkát a 10 ultra.
Szerintem keress belőle egy újabbat.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
S22 ultra tudom szépen vissza adja a színeket, ha kivan kapcsolva az AI, de itt a oneplus se marad el nagyon. Részletekben a oneplus talán egy kicsit jobbnak tűnik, de kicsit túlélesítés miatt van ez. Ha csak a fő kamerát nézem, nagyon egyik sem jobb a másiknál.
Mikor én néztem több volt a difi a színekben, részletek kb egál volt, akkor az s22 ultra természetessége miatt mondtam hogy jobb.
AI ki vagy bevolt rajtuk kapcsolva..?Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Ha csak a képminőség a fontos, amit a fő szenzor tud, akkor a 9 pro jobb, mert amit a gcammal feltöltöttél, azt kell hogy mondjam, jobb mint amit a 22 ultra tud gyárival.
Széleslátója is jobb a 9 pro-nak gyárival is, ez sem kérdés.
De ettől a 22 ultra nem lesz rossz. Viszont ha azt mondod, kell a minden területen jó teljesítmény és kell a 3x és a10x zoom is, akkor nincs kérdés. De te ezt már nagyon jól tudod melyik mit tud.
Ha meg nem csak a kamera számít, akkor a 22 ultra pont annyival jobb, mint amennyivel drágább is.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Ha ugyan azt összehozod 22 ultrára, mint a 9 pro-ra gcammal, az már durva lenne.
Elvitték a mi 11 ultrát, szerintem továbbra is verhetetlen az a minőség amit az tud, Gondoltam veszek még egyet fehérben. De úgy már meggondolandó lenne azért megint.Más.: Valaki írta, hogy lesz Xperia 1 IV-e egy hétig és leteszteli, abból semmi nem lett végül..? Azóta is várom, hogy töltsön fel vele valamit.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz ShadowLac #106860 üzenetére
Ha csak ezt az összehasonlítást nézem, amit nate csinált, akkor nagyon hasonló a 2-tő minőségben. Hol ez, hol az a jobb, de nekem talán a 22 ultra a jobb, mert nem élesít annyira mint a 9 pro. De ez miatt lehet valakinek az tetszik jobban, azt is meg tudom érteni. De az biztos, hogy mikor én hasonlítottam a 2 össze, akkor kikapcsolt AI val a 22 ultra élethűbb színeket örökített meg az adott témáról. De azóta látszik, hogy a 9 pro sem marad el ebben úgy igazán. Széleslátó egyértelműen a 9 pro-ban volt a jobb, ott nem volt ellenfele a 22 ultra, egyértelműen a nagyobb, jobb szenzor miatt akárhogy szoftverezik a 22 ultra. A zoomot meg ne nézzük, mert nincs értelme. Összességében most is azt mondom a 21/22 ultra egy nagyon jó csomagot ad, gcamozás nélkül is. De azért kíváncsi vagyok nate mit hoz ki gcammal belőle.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
Az új Sony tényleg jónak ígérkezik, nekem nagyon tetszik amit eddig láttam tőle(netes tesztek). Ha tényleg így tudja tartani a lépést egy 13 pro max-al, az már nagyon jó szerintem. Volt nálam 2 napig, és tetszett amit tudott kamerában az iphone. Szerencsétlent pont a mi 11 ultrával hasonlítottam össze, de amúgy egy elég erős kamerás teló szvsz.
Nem titok, nagyon szurkolok ennek a Sony-nak hogy tényleg jó legyen, mert mint telefon az 1m3 tetszett talán a legjobban a tavalyi felhozatalból.
Igazán egyedi volt, és tudott újat mutatni a többiekhez képest.
Ha csak a gsmarenás tesztekre hagyatkozom, akkor a topp 5 ben benne van képminőségben az 1m4.
Mi 11 ultrát direkt nem raktam melléjük.[Sony Xperia 1 IV] vs [13 Pro Max] vs [P50 Pro] vs [s22 ultra]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz #96241664 #106978 üzenetére
Én csak próbáltam a legnépszerűbbeket mellé rakni, a mi 11 ultrán kívül meg nem sok van ami jobbat tudna, legalább is a tesztben is leírják milyen jónak számít. De ez csak egy észrevétel volt, hogy ha tényleg ilyen jó lenne a többiekhez képest, akkor az már egy jó szint szerintem.
P50 pro meg tényleg nagyon gyenge, írtam is mikor nekem volt, hogy nálam sokkal jobb mint a tesztekben, de akkor azért mert hibás volt náluk.#106976bigmasterg: Persze egyértelmű, csak nézegettem a képeket és feltűnt mennyire jónak számít így összehasonlítva a többiekkel, vagy is inkább az, hogy nem tűnik rosszabbnak mint a többi.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Ez a legnagyobb baj a gcammban sajnos, egy telefonon sem működik normálisan.
Kb minden telefonra feltettem és soha nem volt olyan, hogy tökéletes legyen.
Pl Most egy agyonratámogatott 7t prom van(a legtöbbek által használt cfg-vel), nem hiszem hogy bármi jobban lenne támogatva ebből a szempontból mint ez, de még itt is van hogy fagy nem vált a kamerák között...stb.stb.stb.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz bigmasterg #106984 üzenetére
FÉNYképezés:
alapvetően befolyásolja a végeredményt a fény mennyisége, minősége és iránya.Ezt jó érzés volt elolvasni.
Hogy kép is legyen..:
Htc 10
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Sony Xperia 1 III
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz bigmasterg #107014 üzenetére
Tud zajt alkotni az 1 III a képeken gyengébb környezetben, de nem vészes egyáltalán. Viszont a színeket nagyon pontosan eltalálja..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz leslien #107063 üzenetére
Jobb a sony egyértelműen, részletek kb egál talán kicsit a sony ebben is, de a színek sokkal jobbak. KB erre számítottam is, de a zoom képek, olyan mint ha közben futottál volna, eléggé kula.
Aszem olvastam valahol, hogy ha a zoom képek rosszak, akkor törölni kell a kamera pro alkalmazás cehce-tRealme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
de ne arra számíts, hogy Mate 30 lesz az Ultrából: Színkezelésben hatalmas hátrány lenne.. [link] Durva amúgy, hogy ebben a videóban hogy elveri a mate 40 pro. Kár hogy nincs gms benne.
Más.: Most akkor van kamera frissítés 22 ultrában, vagy nincs.. Mert elvileg a snapdragonban van valami változás. [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz ShadowLac #107100 üzenetére
Az iphone képe tisztább és kevesebb zaj van a képeken, de ettől még a 22 ultra képe tetszik jobban. Természetesebb és a részletek is kb egál. Az az érdekes, hogy bármi ami eddig az ultra mellé került, és azt gondolná az ember, na majd ez sokkal jobb lesz, de nem.
(mi 11 ultrát kivéve)#107099natë: Te valamit másképpen csinálsz, mert ezek valamivel jobbak mint mikor én csináltam zoom képeket.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz novinyul #107144 üzenetére
Igen az lemaradt, hogy ha viszont ugyan olyan jó a széles is, akkor nincs gond, de azért elmarad bőven. De tetszik a produktuma és árban sem az 500 ezres kategória. Nekem volt 10 pro azt nagyon szerettem, mai napig megvan sajnos kijelző egyszer megy egyszer nem..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Az a baj, hogy nem csak azon. Még a 7t pro-n is vannak gondok.
Gcamról meg most annyit, hogy voltam állatkertben a hétvégén és szépen le is szerepelt.
Ezer év mire egy képet megcsinál hdr+ban. Ember fotózásnál is nagyon kula amit leművel a hdr+, inkább kiszoktam kapcsolni akkor elviselhető.
És nem is szeret mindenki ezer évig állni, mire megfelelően be lesz állítva minden.
Cserében viszont ha sikerül a kép, akkor jobb tud lenni a gyárinál minőségben.
Gondolom pixelen villámgyorsan megvan a hdr+ képek is, és az emberfotózás is tökéletes.Oneplus 7T Pro Gcam
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Jó neked, nekem még megy a dilemma ezerrel. A 22 ultra egyre jobb, az SD változat meg még jobb lett a frissítésekkel, az xperia m4 nagyon tetszik, x5 pro csak 2x zoom, magic 4 ultimate kéne de nem kapni, mi 12 ultra küszöbön..
Végre sikerült kicsi megállni, de még megnem jelennek az újabbak, és megint elkezdenek otthon utálni. Mi 11 ultra a legkirályabb számomra, de már 5x volt.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz Plazmacucci #107241 üzenetére
Cseréltem mindig mindenre, de csak ott kötöttem ki. Jött valami új, elad megvesz vissza..stb. Na meg jó áron ha megtudtam venni, sosem tudtam otthagyni. Most megint eladtam, mert itt az xperia 1 m4, meg erősen gondolkodom az SD-s 22 ultrában. Más cigit vesz, én meg 11 ultrát.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz Plazmacucci #107245 üzenetére
Áhh engedd el, úgysem tudunk leszoktatni annyi embert a cigiről..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz TODI1111 #107250 üzenetére
Csak én használtam is és bukni sem buktam egyiken sem, a cigisek meg nem elég, hogy szórják a pénzt, de mást is kapnak pluszba sajnos. Vannak még itt a csoportba páran rajtam kívül, akik szeretik cserélni és nem tudják miért, de cserélnek. Nem csak nate -ra gondolok
Mi 11 Ultra Mi 11 ultrával.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz #96241664 #107254 üzenetére
Én is nevetek sokszor, hogy megmondják olyanok sokszor melyik milyen, mikor még életében nem is használta. Én cserélgetem mert szeretem a tech cuccokat és nem vagyok milliomos, ez Magyarba kb lehetetlen küldetés. Megdolgoztam érte és soha nem bukok rajta, akkor miért ne. Megértem, hogy igénytelen vagy ebből a szempontból, de ez van. Engem meg más nem érdekel, ami téged igen. Ilyenek az emberek, ez így van jól.
#107257Bagoly01 P40 pro Plus is volt egyszerre 2, és az akkor kb 200e volt darabja, na és megtudtam venni 130-ba, és használtam plusz nem buktam rajta, akkor kérdem én, miért ne.?
#107258Kisszaboo Te még mindig nem vetél semmit.? Nem is értem
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz Kisszaboo #107260 üzenetére
Mindenkinek más az igénye, én igénytelen vagyok ebből a szempontból jól mondod. Én tuti nem veszek semmit, ha számomra nem éri meg, csak ha tudom bukás nélkül tovább tudom adni és használtam is. Mindenki más, de ezt írtam ez így van jól. De örülök, hogy végre rászántad magad valamire, remélem megcsappan a többi gyártó oknélküli szidalmazása részedről, mert másért amúgysem tudtál beírni soha semmit..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz #96241664 #107286 üzenetére
Gcammal az a baj, hogy kulán működik. Tökmindegy hogy te azt mondod neked tökéletes, mert nem az. Mert igen, én kipróbáltam nagyon sok telefonon(te egyen), és egyiken sem ment tökéletesen. Hdr + nagyon jó, de ahhoz, hogy tényleg jó képet tudj csinálni vele, ahhoz állítgatni kell állandóan az adott szituációhoz + ezer év mire a képet elkészíti. Nem mindig van az embernek állítgatási ideje. Most én is visszaálltam a gyárira próbálgatni, mert volt pár olyan helyzet, amikor nem tudtam egy normális képet sem csinálni a gcam miatt.
+ videózásnál sem működik kb egy telefonon sem az, hogy felvétel közben váltogass a kamerák között. De attól még fent marad mert tényleg tud nagyon jó is lenni.#107287LojcHy°H-val Ilyet ne írj itt, mert hint jön, és röhögőgörcsöt kap, hogy minek cseréltél potyára. Ja hogy tetszett a 22 ultra és szeretted volna kipróbálni, most meg vissza tértél..? Jézus ereje, hogy volt merszed.
Kép is legyen.:
[ "> ] Gyári Nightscape[ "> ] Gcam night sight (nehéz megtartani, mert ezer évig csinálja a képet)
Oneplus 7t Pro
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
[ "> ] Minden automatán.
Nem rég érkezett Canadaból. Még android 10 és valami kőkorszaki One UI 2.5 (Most frissít one ui 3.0-ra, utána gondolom 4.0)
Note 20 Ultra Snapdragon
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Plazmacucci #107362 üzenetére
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
#107366leslien Szerintem is, kb ég és föld, de jelenleg ez van kéznél. De lesz normális ellenfele is pár napon ha minden igaz. 22 ultrával szeretném leginkább, de kitudja mit hoz szembe a szél.
#107368haiduo82 Igen, természetesebbek a színek az ultrán. Ebből a szempontból is jobb, az s20 fe túltolta a hdr-t is szvsz.
Hátha mást is érdekel.
Adobe Light room-ból, HDR Raw jpg-be mentve.
[ "> ]Note 20 Ultra Snapdragon Lightroom HDR RAW
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest