-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz balazs0102 #81752 üzenetére
Nem olyan népszerű telefon, mint az S9, így utóbbitól jóval több kép van.
Nézz esetleg utána összehasonlító videóknak a weben, ahol felsorolják a pro és kontra érveket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz #18001664 #82291 üzenetére
A kérdésedre válaszolva, kikapcsolódni járok ide, hogy megcsodáljam ki mire képes.
Ebben csak kicsit zavar, hogy azok akik fórumszerte hangoztatják, hogy többet ide nem jönnek, nem töltenek fel képet, mert irgum-burgum nem csodálták meg a hőn szeretett telefonjuk alkotásait( OMG, még mindig egy tárgyról beszélünk), utána ott folytatják ahol igazából abba sem hagyták.
Próbáld meg kreativitással pótolni azt a kis hiányzó részt, ne a telefontól várd a csodát.
-
S e t h
nagyúr
Megismernél egy kellemes külsejű, dekoratív lányt, akivel nagyon jól érzed magad és amikor végre témázásra kerülne a sor, akkor kiderül, hogy neki is himbálódzik egy olyan szerv a lábai között, mint neked.
Az összbenyomás addig oké volt, tudnád is "kezelni", de azért az a dolog rohadt zavaró és minduntalan arra gondolsz és azt nézed.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz tuki2200 #83811 üzenetére
Magyarosi is éjszakai összehasonlítást csinált?
Az éjszakai blind teszthez meg csak annyit( nem védve a samut), mióta is lett az embereknek annyira mérvadó az éjszakai fotózás?
Elenyésző hányadú képek készülnek( készültek korábban) csak sötétben, de amióta a gyártók felültették a vásárlókat a bullshit vonatra, azóta állványokkal, meg kitámasztva megy az operatőrködés, ami röhej.
Én szívesebben néznék nappali képeket összehasonlításban, mert egyelőre éjjel inkább alszom. Elnézést azoktól, akik fordítva csinálják és éjjel aktívabbak inkább.Viszont a Pixel jó eséllyel nappal is győzne, ami csak azért gáz, mert egy tavalyi modellt vetünk össze egy idei flagshippel 300 ezer és pluszért. A Samu jó telefonokat gyárt, de képalkotásban ha hajszállal is, de lemarad. Ez max azoknak újdonság, akiknek nem prioritás a fotózás telefonnal.
-
S e t h
nagyúr
válasz Tybike81 #83856 üzenetére
Nem tudom mik a preferenciáid, de Note 8-ról tuti nem váltanék S9+-re, akkor inkább már az újdonság ereje miatt Huawei, viszont én megvárnám a Mate20at.
Ha a kettő között választanál, akkor fontos tisztázni, hogy mennyire fontos a videózás, éjszakai fotózás, szerkesztési igény etc.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az élet nagy dolgai felett merengve egy csibukkal
[link]Nem találtam hová lehetne 15 megás képet feltölteni, nekem ez a fototrend sem kerek.
Samsung Note 8
-
-
S e t h
nagyúr
válasz ForRedGlory #85580 üzenetére
Te voltál ott te tudod melyik áll közelebb a valósághoz, de a Note olyan mintha egy szépia filter lenne rajta, jobbnak tűnik a OnePlusnál a fehéregyensúly.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom már ki linkelte, de köszi a flickr letöltőt, viszont vmiért csak egy albumot tudtam leszedni, azóta csak hibát dob.
Ugyan van a flickr felületén letöltési lehetőség, amikor zippeli a tartalmat, majd ad egy letöltő linket, de maga a folyamat eléggé lassú, másrészt ez kevés tartalmú mappánál oké, de van egy 6000 darabos albumom........
Na azt zippeltetni velük, nem hiszem, hogy a határidőbe beleférne.
Esetleg vmi tipp ami még beválhat?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz eladogeppc #88042 üzenetére
Egyszer- lehet- rá fogsz jönni, hogy a mai telefonok képalkotása között annyira minimális a differencia, hogy hatványozottan nem a hardver és szoftver lesz az elsődleges, hanem, hogy ki exponál mögötte.
-
S e t h
nagyúr
válasz eladogeppc #88279 üzenetére
Eddig nem nagyon értettem, miért foglalkoznak annyit veled.
Eddig.
Mintha írtál volna olyasmit, hogy milyen telefonok vásárlására van éppen kereted, és abból a választékból szeretnéd a legjobbat.
Nos a P30 Pro már nem az a kategória, de neked hirtelen az a jó.
Erre reagált normálisan BizB, neked sajnos nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz eladogeppc #89081 üzenetére
Úgy látom, hogy kamera fejlődés nem igen van.
Így van, ezért kell hetente cserélgetni a telefont.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Jók ezek a képek, témának is jó.
-
S e t h
nagyúr
válasz 7Heads Drago #94642 üzenetére
Muszáj újra elkezdeni? Ricardo írása láthatatlan?
-
S e t h
nagyúr
Nincs időm keresgetni mikor tetted közé, de jó témát szolgáltattál Moz.
15536-tól.
psThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Drakmusz #95955 üzenetére
Futottak még, ja, igen, a háttérben szupercella, van ahol fizetnek azért, hogy ilyenekre vadászva fotózhassanak.
Ezért itt alább felénk vadásznak, na jó, éppen úton voltam, csak félre kellett állnom.
Egyébként meg Men in black, űrhajó.
samu note 8
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Akinek tetszett a képem, nos, az érdem az időjárásé, én maximum csak örömet leltem benne, mint ti, ha lesz még hozok.
Te meg ne hagyd abba Keith!
-
S e t h
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #96074 üzenetére
Nem hiszem, de olyan mintha gyógyszerre inna rendszeresen.
-
S e t h
nagyúr
válasz ADAM1337 #96407 üzenetére
Kifejezetten köszönet illeti azokat, akik veszik a fáradtságot, hogy tesztelnek, összehasonlítanak készülékeket, de ez a huaweies sírdogálás már sok.
Ha vki megveszi és elégedett vele, akkor mi a jó francot foglakozik vele, hogy más mit mond róla?
Erről szól a mobilos szekció jó ideje, hogy az eltérő igények alapján választott készülékek tulajdonosai táborokra szakadva ugatja egymást, mint kutyák a kerítés túlsó oldalán.Jöjjenek a képek, a többi meg le van tojva.
-
S e t h
nagyúr
Offba rakom mert topikidegen, de a korábbi készülékeidhez képest mennyire vagy megelégedve vele és most nem elsősorban nem kizárólag a kamerára gondolok.
Mivel elég sok telefon megfordul a kezedben, ezért is kérdezem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Postas99 #98516 üzenetére
Egyre többen vagyunk ezzel így, mert a hó lassan kiveszőben lévő "állatfaj".
Nálunk csak ennyit tudott, megjegyzem ez is a max hóvastagság az idén, ennél többet nem tudott kinyöszörögni magából, szóval ha havas képeket látok, akkor én is ellágyulok.
Kertből lakatlan telekre kinézős Note 20 ultra
-
S e t h
nagyúr
Ricardo, trebrona, köszi a téli képeket, lassan már csak itt lát az ember vagy ha megy néhány 100 kilométert.
-
S e t h
nagyúr
válasz Quqesz #98667 üzenetére
A másik ég kékségét még sosem, annyira túlszaturált, ilyet a kislányom csinál amikor fest.
Olyan a hdr feelingje, mint amivel szórakozott anno mindenki amikor ment a versengés, hogy ki tudja jobban túlhúzni a csúszkákat.
Szép dolog ez az óriási dinamika tartomány, de a szemünk sem lát ekkorát, ha képen jól néz ki akkor sem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Bad luck. Nekem az extrem digitallal sosem volt gondom, még garanciális ügyintézés esetén sem, viszont emagtól sosem vásároltam, de jókat sem hallottam róluk. Kérdés mennyiben változott ez, amióta egy cég, azt hiszem ez most hamarosan kiderül számomra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest