-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #60887 üzenetére
Pont azok a gondom, amiket hianyolsz. Epp erre a leirasra lenne most szuksegem tobb szemtol.
Hiaba bokok a fokuszalando reszre, semmi. A "pacik" kepna legjobb pelda erre. Ha jol emlekszem, ott a fejere adtam a fokuszpontot.. latod is azt? Mert nen nem
Vagy a legelso kep, amit elozo naprol felejtettem le. Ott is asszem a fejere fokuszaltam..
A tojasfa is vicc, ott az automatikara biztam..volna, logikus esetben a tojason kene lennie a fokusznak..
Ezert gyanitom hogy valami bibi van, es mennek vele gariba.Sirandish: ha nemnjonnenekna ronda felhok, de jo lenne.. tartok tole bringan sz@rra azok
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #60891 üzenetére
Kornyeken nincs semmi erdekesseg
Csepelen lattam valami to feleseget a terkepen, az izgatja a fantaziamat, hogy mi lehet ott, de 19 keruletbol oda van egy kisebb tavolsag
Es eleg vaskos felhok erkeztek folenkXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #60894 üzenetére
O az szep hely lehet. Pestet mar 200millioszor vegigfotoztam, a Honor8 volt a 4. vagy 5. tesztkor, Mate9-el mar nincs kedvem ismetelni, bar ossze lehet vetni a korabbi kepekkel, hogy melyik a "jobb".
De asszem ezuttal az M9 nem jonne ki jol belole
Bar estere megyunk ki Szentendrere vacsorazni..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #60897 üzenetére
Ragugliztam. Gyonyoru videk.
Mi Lillafureden voltunk tobbszor, a Szalajkavolgy is tervben van.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #60902 üzenetére
Koszi a tippet, de a mostani esetben nem a temaval volt a problemam, hanem azok minosegevel. Mind foroghatok korbe karikaba, meg fel le, ha nem kepes megcsinalni a gep azt amit egy 30ezres is rohogve megcsinal
Es azert ciki kozel 200k arban..Trebona, szuoer keoek lettek, a S logo tetszik a legjobban. Ne kerdezd miert
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ismet tulzasba esett omlesztett fotosorozat
Szentendre duna korzo
lila orgona
Rab Raby etterem belul1
etterem belul2
etterem belul3
[link]
belso udvar1
belso udvar2
faliszobor vagy mi
erospaprika
szollopres
patkokeszito
erospaprikafuzerek
feherorgona
[link]virag makro
[link]petroleumElso ejszakai manualis kepek:
[link]
[link]
[link] -> iso50, 30s, nagyon sotet terulet
[link]Mate 9, 20mpx felbontas
Hogy kell a kiskepes megjelenitest csinalni telefonrol drivebol?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz falijja #60950 üzenetére
Gepen meg csak most fogom megnezni. Abban bizom, hogy 20mp felbontassal jobbak lettek.
A P10 tudtommal a Mate9 kamerajat kapta meg.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #60951 üzenetére
Megneztem.. francokat segit a 20mp felbontas..
Mi legyen a kovetkezo allomas?
P9plus, V20, HTC10?
Honor 8 pro amit nagyon meg akarok varni, abba belezugtam..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz moleculez #60953 üzenetére
Nem lesz csoda. Ugy latszik a Mate9 ennyire kepes. Elozo nap 12mp felbontason fotoztam, most a 20al probaltam meg.. Ennyi volt. Legalabb makroban jo a telo
Felreolvashattad, P9+ irtam, nem az ujabbikat
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz falijja #60960 üzenetére
A metettel nincs gondom, nagyon jo ennek az 5.9".
Egyszeruen nem ertem miert alacsonyabb a minoseg, most mar en is azt mondom, hogy a H8-al jobb kepeket csinaltam..
Kar ezert a teloert, mert a tobbiben nagyon ott van.
Meg kiprobalok egy downgadelest, hatha csak szoftveresen lett elbaltazva a tema.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #60975 üzenetére
Tegnapelotti kepeimet lattad? Azok 12mp felbontasuak. Akkor erteni fogod miert probaltam a 20mp-el
-
Aryon87
félisten
Nem rossz, szokas szerint a Samu vezet.. a P10-et, a Pixel XL-t berakhattak volna meg a versenybe, ha mar az S7E is benne van..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #60992 üzenetére
A Pixelt ismerve rkaci jovoltabol tudjuk hogy tarolta volna a versenyzoket, ugyanis merem allitani, hogy jobb egy lepessel az S7e-nel nappal. Este viszont teny, a Samu nyer ellene.
G6-tol tobbre szamitottam, de azert az a 2 tized lemaradas semmiseg.
Azt hiszem lesz itt fotocsatarozas boven mikor a az S8 es a G6 is megjelenik nalunk.
Igaz reszemrol a G6 majd nyar vege fele esedekes[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Tegnapi fotozasbol valogatas. Egy darabig nyugton maradok, a Mate 9-nek valoszinuleg ez volt az utolso fotosorozata.
virag
libegozes kozben1
libegozes kozben2
zugligeti camping bejarat
varju
varju, 2x zoom, ami sztem csak parasztvakitas, hogy vesztesegmentes minoseg..
"voros templom"
vascsigusz1
vascsigusz2
Varkert orzoje
Varkert panoráma
ablak
tulipanok
esti nyugalom
lovasszoborEjszakai kepek (pro es ejjeli felvetel modok vegyesen):
[link]
[link]
[link]
[link], pro-mod
[link], ejjeli mod
[link], pro-mod
[link], ejjeli mod
[link]
[link]
[link]
[link], ejjeli mod
[link], pro-modXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
En februarban valtam meg a G5-tol..
Nalam a V20a verzion nem voltak jok a kepek.. nekem a V10c verzio volt a jo. (Elso szerias telo volt ami sztem szamitott sokat nala)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz cicaslany86 #60998 üzenetére
Bah, most tudtam csak gépen megnézni a képeket.. Élesség nulla, és külön vicc, hogy az éjszakaiak sem tiszták.. H8 ebben pixára veri
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61002 üzenetére
Én is úgy érzem. El is fogok köszönni a telefontól, ezért az árért többet vártam kamerában. Minden másban kiváló. De ez a kamerateljesítmény olyannak való, aki nem fektet nagy hangsúlyt a fotózásba, max mikor családi összejövetel van mondjuk karácsonykor..
Bár reménykedem hogy nálam inkább kameragond van, mert a topikjában láttam egy képet, ami igaz a MA feltöltőrendszerén lett közzétéve, de még úgy sincs köszönőviszonyban az enyéimmel.. Ott az élesség rendben van, ami nálam meg hiányzik.
P9+, O+3T amire leszűkült a következő teló lehetősége. H8pro-t lehúzzák, V20 kiesik a garis ügye miatt.W333: csak tudnám mi lehet az oka...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz cicaslany86 #61014 üzenetére
G5 és H8 telókkal tudtam jó képeket csinálni fos időben is.. M9 valahogy nem akarja megcsinálni.
-
Aryon87
félisten
válasz taptaq #61025 üzenetére
Köszönöm. Azért jó tudni, hogy nem teljesen veszett ügy, de bosszant eléggé.
Ma visszamegyek verzióban, és pénteken lesz még vele teszt. ha az sem akkor....Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Úgy látom, hamarosan készülnünk kell az S7-S8 fotóáradatra Tömegével kapják az userek a telókat, topikja be van zsongva
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61031 üzenetére
Leslien ma kapta meg a telót (S8+), ő sztem be fog kukkantani ide. w333 is megrendelte asszem 2 napja az S8-at, ő 100% hoz képeket. és sztem még lesznek páran, mert láttam egy hsz-t az S8 topikba hogy képeket csináljanak, és tegyék a fotós szekcióba is (ide).
Itt röhögök közben. G6-al sietett az LG, beelőzte a bemutatást, de a kiadással már lemaradt.. 3. szériával rúgnak öngólt )
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61033 üzenetére
Ez a töketlenség csúcsa. Ha esetleg meglepiből hozzánk s835-el kerül piacra azt mondom megéri a huzavona. De így.. És ráadásul a "legbutább" verziót kapjuk meg..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
En ilyen semmilyen temaju kepeket csinaltam ma..
mignon
unalom a boltban
hell nyakbaakaszto
borus delutan volt
utcakepMate 9
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz cicaslany86 #61064 üzenetére
Igen, B156-rol visszamentem B126-ra. Az utcakepen latni leginkabb a kulonbseget, van elesseg. A zold kicsit bekavar neki, de szemmel lathato a javulas szerintem.
A borus egbolt az csak siman elokap, katt kep volt.
Holnap remelem kedvezobb lesz az ido, megyek tesztelni. Ha most se lesz jobb...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #61066 üzenetére
Meglatasom szerint az S7e jobbakat csinalt. Van par azonos kep, amik azzal is lettek csinalva, ossze kene rakni oket
(Pl a telefonfulke, meg az a nagy szobor a parkban + az egyik epulet is ismeros)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Koszi. Ezek szerint van javulas. Nappal ha jo ido lesz, kimegyek fotozni, ha akkoris lesz javulas, marad a telo
Bar egesz megkedveltem, a tobbi funkciojaval elegedett vagyok.Amugy ha jol latom, a 2. kepen a fokusz az asztal uveglapjara esett, ahol a nagy kolak fejjel lefele vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Lehet meg visszabb kellene menni verzioban, amivel a telo megjelent..
Na vegen rendben leszunkFrancokat, ez a kezdoverzioja amin vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Este jovok kepekkel
[ Módosította: Ricardo ]
-
Aryon87
félisten
Utolso tesztkepek, ezen mulik a sorsa a telonak.
[link]
[link] -> Luke Skywalker megint aktiv
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ez a 2 kep csak a tobbi osszehasonlitasa miatt, amiket a korabbi telokkal is megcsinaltam mar:
Mate 9
Ismetelten elnezest merek a mennyisegert.
-
Aryon87
félisten
Nem azzal van a baj. Termeszetesnek valoban az. De a reszleteket figyeld a kepeken. Azon vagyok kiakadva. Mert a G5 is csinalt rossz kepeket, de bakker, nem ilyeneket
-
-
Aryon87
félisten
Telefonalason kivul gyakorlatilag mindenre. Augusztus elso felere pedig meg kell talalnom a "tokeletes" telefont, mert a gorog nyaralasrol szuper kepeket szeretnek kesziteni, nem csak ide, hanem vsaladi kepeknek is. Es a M9 sajnos erre nem alkalmas, ez mar tuti
Cicaslany: igen, orlodok, de mar dontottem
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61138 üzenetére
Opciok:
Huawei P9+
Honor 8Pro (ha megjelenik)
LG V20
HTC10
Es sajnos a Samu S7edge... Ez a legutolso amennyiben lehetseges.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #61140 üzenetére
V20 ea H8p kivetelevel mindegyiket volt alkalmam latni.
Egyedul a HTC rendszere ismeretlen szamomra, a Samu az hires benne, a P9+ pedig ugyanaz mint a H8 es az M9
-
Aryon87
félisten
Ha a P9+ mar tudja adni azt, amit a H8 adott az nekem tokeletes (anyagminoseg, es az amoled jeles benne azt tudom). Nexusok a szuz droid miatt nem tetszik, + a kulsejuk sem, a N6p nekem batari megjelenesu.
V20 mert LG-s vagyok.
S7E meg a trend igenyessege miattDrakmusz: fogadjunk S8-ad lesz
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz cicaslany86 #61148 üzenetére
Sztem igen. G6 is a nyaralasra lesz meg terveim szerint.
Most biztos nem leszek azzal az elsok kozt
2x rafaztam..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Azzal kivarok, meg biztos vagyok benne, hogy lesznek itt G6 kepek. Annak is azon fog mulni a jovoje. Ha nem, akkor leszek am bajban..
Akkor mar tenyleg lehet nyitni nekem kulon topikot
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest