-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Most neztem vissza a kepeimet a gepen. Az allamat keresem.. hol van az olajfestmeny-effekt? Tenyleg tud ilyen fotokat a H8 ois nelkul? El se hiszem...
Most nem azert de a G5 csunyan szetkente volna ezeket a kepeket amiket tegnap csinaltam...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Nevemre visszakerestem itt a topikban. Lassan 1 eve farasztom az itteni csapatot. Jokat rohogtem a hulyesegeken, foleg mikor kezdtem tanulni a fotozgatast a G4-el.
Rabukkantam erre a posztra, ezt akartam volna a G5-el megismetelni, de szerintem ezt a szintet nem tudtam volna megutni vele. Kivancsi vagyok a H8 mikent fogja ezt teljesiteni
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hu, piszok jo ido van. Azt hiszem jo kepekkel fogok jonni
-
Aryon87
félisten
Ma kihasználva a jó időt, futottam egy megszokott kört a belvárosban: Bazilika, Szabadság-tér, Parlament, Margit-híd és a szigetre bevezető szakasz
Első versenyző a Honor 8:
Deák-téren
Bajcsy-Zsilinszky Endre
Hello Hungary
Bazilika hátulról
Oszloprészlet - makró
Szent István bazilika
Szabadság-téri emlékmű
Szabadság-téri nagy emlékmű
Vas-híd
Parlament - lovasszobor
Őrködő oroszlán
Bandáznak az ősők - végre hosszú idő után meg tudtam örökíteni ezt a szoborcsoportot tisztán, anélkül hogy valaki állandóan belerondítana. Se a G4-el, se a G5-el nem sikerült anno
Tisza István
Távoli Parlament
Kovács Béla - amúgy ő kicsoda?
Szmogos környezet
Villamospálya[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz balazs0102 #58153 üzenetére
Nugat, B360 verzió.
Kengyel:
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #58152 üzenetére
Második versenyző: Xiaomi Mi5
Deák-téren
Bajcsy-Zsilinszky Endre
Hello Hungary
Bazilika hátulról
Oszloprészlet - makró
Szent istván bazilika
Szabadság-téri emlékmű
Szabadság-téri nagy emlékmű
Vas-híd
Parlament lovasszobor
Őrködő oroszlán
Bandáznak az ősők
Tisza István
Távoli Parlament
Kovács Béla
Szmogos környezet
VillamospályaVan még bőven kép, de azt hiszem már ez is több mint kellene
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dwatti #58156 üzenetére
Full automata mindegyik, Első 2-3sima, a többinél már bekapcsoltam a HDR-t is. Kézből lőtt képek, az ikertartós állvány végül csak utazott a táskámban
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #58181 üzenetére
A mobilnetnek nem lehet koze a szallodanak. Nekem barhogy megy, igyisugyis muxik.
Mobilnetrol probald meg a linkmegosztast.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Norbi 72 #58198 üzenetére
Hasznaltan G4 is van, de annal figyelni kell 1-2 aprosagra is.
Vagy ha a kinai marka nem all tavol toled, es a B20 hianya sem visel meg, akkor a Xiaomi Redmi Note 3 pro lehet jo valasztas, ha keresovel rakeresel, fogsz talalni par kepet vele. 50 ezer korul van az ara ha jol tudom.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Itt hetagra sut a nap: [link]
Honor 8
Szerk: jo kepek, a mohas tenyleg jo lett. Nekem nem jut ilyen erdekesseg a szemem ele
Norbi: mindegyik telo melegszik toltes kozben akarcsak a toltoje is. Nekem Mi5 van a Honor mellett, hibatlanul tolt. Mellesleg a G3,G4,G5 is melegedett toltes kozben, sot ha jol emlekszem az Xperia SP-m is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz Dwatti #58216 üzenetére
Hibátlanok
Quqesz: A G4 is hozza a minőséget, a Honor 8 is simán vetekszik vele, sőt, még a S7-el is, merem állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dwatti #58220 üzenetére
Pedig tényleg jó lett mind a 2, a székelykapu tetszik a legjobban.
A billentyűzet is rendben van, nem pont a 2esen van a fókusz, én az "end" gomb alsó pereménél látom az élességet.Jobb hogy a fólia repedt, és nem a hátlap. Nekem a teló még védelem nélkül van, kb 3 hét múlva fog kapni valami tokot, amint megjön kínából. Szal addig marad a meztelenség (ahogy a Mi5-nél is, mert az is üveg hátul is, és az esett is pár napja nem kicsit, semmi baja)....
Laci: hihetetlen ennek a Pixelnek a minősége, az élessége pláne. A moha1 részletességét nagyon adja, amit mondhatni szemmel már nem látni, na ezt gyönyörűen "kinagyítja"
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz DaWehun #58232 üzenetére
3an vagyunk itt Honorosok? Te, Dwatti es en? Legalabb mae nem egyedul szerencsetlenkedek, mint korabban a G5-el
Jo kepek lettek.
Tonisoprano: ugyszinten. Ez az uj Golf nagyon bejon, a szine meg plane
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #58237 üzenetére
Dawehun: na igen. Ot is megfertozte a Samu..
Szerk: bar ugy lenne
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ToniSoprano #58242 üzenetére
Hetfon vagy kedden megprobalok csinalni ejszakai kepeket mind2 telefonal manual modban. Kivancsi vagyok mire kepesek.
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #58245 üzenetére
De legalabb jo kepeket hozol, nem ugy mint en, aki csak kinlodott a G5-el
Ha mar kepek, akkor a Honor 8 mar kevesbe kinlodos, es ugy erzem, ez kellett volna mar korabban is...
Par Kalvin-teri atszallos kep:
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #58249 üzenetére
Köszi. Késésben voltam melóban, csak megláttam a csillogást a lámpafényben, na mondom 1percem van erre, így nem volt időm a pozicionálásra és egyébre. A vízcseppek lettek volna hangsúlyban, de ugye a sietségnek hála, most látom gépen visszanézve, hogy marhára az ülőfelületen van a fókusz
Sebaj, annyira azért nem lett rossz eszek szerint, pláne ha azt vesszük, hogy reggel 06:55kor csináltam.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #58252 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz Valaki87 #58266 üzenetére
Honor 8. Valóságot adja vissza a képekben.
Magyarul Samsung reklám: tökmindegy mi a baja, kamerában jó, még akkoris ha túlélesít.
------------------------------------
Most már legyen egy kicsit színesebb is ez a qrva topik, tavaly milliószor jobb volt a változatosságtól.. Túl sok a Samu[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #58281 üzenetére
Szerencsére nincs remegő kezem, így az OIS hiánya nem fájó
Maradok SamuellenesXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Uton hazafele, addig egy kis izelito a mostani allvanyos, manualis fozozasbol:
Parlament távolrólHonor 8
-
Aryon87
félisten
válasz Dwatti #58324 üzenetére
Ha lejjebb vettem akkor meg sotetebb volt. Elso manualis probalkozas, meg ki kell tapasztalnom, mert a G5 teljesen mas szamokkal jatszott..
Ettol fuggetlenul sztem qrvajo kepek lettek. Nemsokara rakom be. + A Mi5 is jelen voltXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Naszoval, az esti fotozgatasom gyumolcse. Remelem megerte, mert ugy tunik a megfazas a jutalmam...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ez a harom pedig automata mod:
Honor 8
-
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #58345 üzenetére
A ferdeseg sajnos az allvany bune, szamitottam is ra, de igy is qrva hideg volt...
A minosegre lennek kivancsi inkabb. 1 bajom van csak. Tul sargak a kepek. Meg nem talaltam meg a megfelelo szinhomersekletet.
Elso manualis fotozasom a H8-al es Mi5-el. Meg ki kell tapasztaljam, mit es hogyan..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #58347 üzenetére
Korrigalva
Gyorsan irok, eleg surun felreirok telon. Vissza szoktam ellenorizni, de van mikor atsiklok a hiba felettSzerk: tetszik a Honor. Nagyonis. A kamera pedig kellemes meglepetes szamomra, foleg azert is, mert azt nezem vissza rajta amit a valosagban is lattam. Nem agyonszaturalt, tulelesitett kepek.
Nezd meg az utolso 3 kepet, automata letere sztem nagyon jok lettek. Az automatika gyors, nem erzem az OIS hianyat.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #58355 üzenetére
A tavolsag ugyanaz, 1-2 centis elmozdulasokkdl max. Auto fokuszos min2, elvileg kozepre fokuszdlnak automatikusan.
G4 es G5-ben szrrettem azokat a zold kovkakat, tudtam mire fokuszal.. ezeknel nincs.
En is a Mi5-t latom kiemelkedobbnek ejszaka.
Sebaj, mind2 szuperul teljesitett mint vartam
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #58362 üzenetére
Meg mindig a Honort mondom. Tobb dolog is mellette szol. (Garancia, tamogatas legfokepp). Ugyis nappal van a dominans fotozas, es a H8 valos szineket kezel, mig a Mi5 a Samuhoz hasonloan szinez, csak lightosabban. Az ejszakai kepeknel minimalis a kulonbseg.
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #58379 üzenetére
Inkabb Honor mint Samu
Legyen mas is magasztalva.Amugy igen, a Mi5 is jol teljesitett.
De a lenyeg: mind2 tultett a G5-on..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest