Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz aesir #28135 üzenetére

    Nekem egy ideje olyan érzésem van, mintha Massa komolyabban-méllyebben együtt lenne az autóval, és ez sztem több dologból tevődik össze.
    Az első és sztem a legfontosabb, hogy Massa ennél a csapatnál akar versenyezni, nagyon magáévá teszi a Ferrari nevet-misztikumot, és az egész hátteret...nagyon elhivatott a csapat iránt. Sokkal könnyebben tud sztem abba a kihegyezett állapotba kerülni ami az egy körös összpontosításhoz kell.
    ..és ez mellett sztem jobban közvetíti az érzéseit a szerelők felé is, ebben a fent említett dolog is szerepet játszhat.
    Szereti a Ferrari-t, a csapatot és sztem esze ágában sem lenne elmenni máshova...tudja hogy pontosan azon a helyen van ahol a legjobban szeretne lenni.
    Sztem ez a gyengéje is egyenlőre...hogy még nem feltétlen érzi magát erősnek a feladathoz.

    Ezt a fajta együvé válást még Hamilton-nál sem érzem, valszeg nem is lehet...sztem kicsit másról szól a két csapat. Ő másként csinálja, nála az autó (számomra) egyértelműen eszköz.

    Akivel egyre elégedetlenebb vagyok az Kovalainen....nem szeretem látni ha valki nem futja ki magát, és én jövőre nem biztos hogy megtartanám..sajnálom..de a McLaren óriási sansz, amit nem minden versenyző kap meg..ha nem tud élni vele, akkor más, talán jobb versenyzőnek adnám.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák