Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    Másik topikból áthozott válasz erre: (#76455) TechN7ne

    én meg saját tapasztalatból biztosítom ,hogy a 980 is eléri azt a hőfokot amit egy 970 evo plus terhelés alatt.

    És ez mit is jelent akkor? Önmagában az, hogy a 980 is eléri a 970 EVO Plus hőfokát, az mitől lenne probléma? Semmit nem írsz erről a hőfokról, hogy lehessen tudni, egyáltalán az gond-e bármelyik SSD-nek! Bocs, hogy ezt mondom, de a saját tapasztalatod az ilyen esetekben nulla értékű. Ha valamit igazolni akarsz, akkor írd le milyen hardwerkörnyezetben, milyen OS alatt milyen programokkal mértél és rakj be screenshotot vagy képet! :K Saját tapasztalatból biztosítod....na ne már. :D

    Ráadást egy nagyon jó tesztet is találtál róla

    Ha jobban megnézed azt a tesztet és sok másikat, jónak tartják a 980-at, de amúgy vannak kicsit mélyebb tesztek is, ahol el is magyarázzák, mi az oka annak, ha a 980 mégis jobb eredményeket ér el más, akár PCI 4.0 belépő szintnél is. De az emlegetett tesztnél is megnézhetnád erősebben az első négy képet de az utána jövő kettőt is. Nem meglepő neked az eredmény kicsit? ;] Első 4-ből 3-nál a 980 a gyorsabb!

    (#76454) axlfsi

    de ha minden egyéb szempontból rosszabb és még az ára sem olcsóbb, akkor én nem értem, ... azon felül, hogy "megtévesztési kisérlet"

    Én mindössze arra reagáltam, amit írsz és az konkrétan nem igaz, semmilyen megtévesztési kísérlet nincs, minden paraméter adott a 980-nál és azokat hozza is az eszköz.

    (#76453) ricsip

    Ezzel nincs egyedül a Samsung SSD vonalon egyébként, de tény, aki nincs benne, az elvész a megnevezések, számozások között. De nemrég épp Samsung soundbar-t akartam venni, no ott próbálj megnevezés és számozás alapján eligazodni vagy éppen a Xiaomi/Redmi/Note 12 szériánál állapítsd meg, neked melyik teló lenne jó! :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák