Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Anubis_9 #36184 üzenetére

    Bizony, ez a probléma minden oldalon kétszer előjön a topikban. Az emberek valami szoftvergyűjteményből töltik le a HDS-nek egy régi verzióját, nem a hivatalos oldalról a legfrissebbet, és emiatt a HDS tévesen hibásnak mutatja az SSD-t, vagy azt mutatja, hogy nem megy a TRIM, holott megy.

    Úgy volt, hogy a legfrissebb HDS, CDM használata bekerül az összefoglalóba, ehhez képest nem látom. Ott kéne lennie külön kiemelve, vastagon szedve, de ezek szerint mégse került bele.

    Ezt az SSDOK készítője úgy védte ki, hogy a régi verziókat elérhetetlenné tette, mindig csak a legfrissebb tölthető le, az is csak a fejlesztő oldaláról.

    Linuxon meg programok a tárolókból a rendszerrel együtt frissülnek, mindig letöltődik a friss verzió. Persze pont a HDS nem, mert az nincs benne a tárolókban, és a linuxos HDS amúgy is egy elhanyagolt verzió, a fejlesztő nem nagyon fejleszti, sok verzióval van lemaradva a windowsos változathoz, de Linuxon amúgy sem a HDS-t éri meg használni, hanem a smartctl -a parancsot a smartmontools csomagból.

Új hozzászólás Aktív témák