Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    251 olvasatlan komment. Ennyi ideig nem néztem ide be, nehogy bármi féle Mad Max információt elolvassak.
    Már maga az egész, hogy hogyan sikerült nagy nehezen eljutni a filmre is megérne egy kommentet, de ettől most eltekintek mivel senkit sem érdekelne.

    Mad Max: Fury Road
    Tudni kell, hogy nagyon szeretem a posz-apokaliptikus dolgokat. (Én vagyok az aki ha tehetné Demobaza ruhákban járna csak) Nem mindent, de alap járton nagyobb eséllyel indult ez a film nálam. Két trailert láttam belőle, és annyira vártam mint tavaly a Godzillát.
    Ez a film brutál jó lett! Egy baromi hangulatos, látványos poszt-apokaliptikus ROAD MOVIE. Nagy betűvel, aláhúzva. Mert ez fontos, ez egy road movie, ezért ilyen feszes tempójú, ezért ilyen kevés a narratíva.
    Pörög az elejétől a végéig. Két kemény óra zúzás az egész. Mindez olyan látványvilággal amilyet eddig még nem láttunk. Van persze szebb CGI, jobb díszlet, smink más filmekben. De ilyen posztapok látvány még nem tárult a mozinézők szeme elé.
    Egyetlen negatívum számomra a vér hiánya. De konkrétan az nekem nagyon hiányzott. Összesen annyi vér van az egész filmben amit egy erősebb reggeli fogmosáskor is tapasztalhatunk. Ennek ellenére a film grotezsk, néha erősebb jelenetek is vannak benne. De a brutalitás nekem hiányzott.
    Ennek ellenére számomra ez eddig messze a legjobb film idén. Poszt-apokaliptikus filmek közül pedig megosztva birtokolják a trónt a The Road-dal. (persze két teljesen különböző stílus a film)

    3D-ben és szinkronnal néztük. A 3D-nek megint semmi értelme nem volt. A szinkronnal nem volt bajom. De ha megjelenik megnézem eredeti hangal fullHD-ben, az a tuti.

    Gondolkodtam, hogy 4 vagy 5/5 legyen e? Mert nincs meg a filmben az a mély mondandó, kiemelkedő színészi játék, letaglózó történet amiket én nagyon szeretek. De ez annyira szórakoztató volt számomra, hogy 5/5

    Ez a zene pedig... !! : Mad Max: Fury Road \\ Brothers In Arms - Junkie XL

    (#67610) Ijk Még a hátára is tetoválták.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák