Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz Tibiajax #9662 üzenetére

    Megint feleslegesen rágod magad ezen szerintem. :)

    Tény, hogy elég sokan szeretik verni a mellüket, hogy ők mennyire eltérnek az átlagtól, no meg ezzel akarják bizonyítani hihetetlenül kifinomult ízlésüket. Itt is van bőven ilyen, az örökké különc és a nagy szaki - no comment. De ngabor pont nem tartozik közéjük - szerintem.

    Egyébként meg, mindenki mást vár a filmektől, ezért annyira különbözőek a vélemények. Van aki nem szeret egyáltalán semmilyen gondolkodós, emészteni való filmet nézni, mert részéről az az elvárás, hogy felhőtlen szórakozásban legyen része. De ettől még nem lesz sekélyes az illető.

    De aztán sokszor a film körüli felhajtás is megszivatja az embert, túl sokat vársz már mire odajutsz, hogy megnézd. Esetemben a Ford Fairlane tökéletes példája ennek, kismillió embertől hallottam/láttam, hogy kötelező és kihagyhatatlan darab. Kínszenvedve ugyan, de végignéztem, számomra totál zéró a film, Nagy Feró szinkronjával együtt. Persze erre is kapásból beugrik innen is olyan, aki szemforgatós szmájli kíséretében előadná, hogy őt nem befolyásolja a hype, mert hát a szakértelem és a profizmus ugye. :)

    Aszondom, take it easy. :)

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Aktív témák