Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    egy ideje tudom, hogy "alapműveket" nem láttam, pótolom befele. és egyre inkább azt tapasztalom, hogy vagy az átlag filmnézővel, vagy velem, vagy a világ értékrendjével valami nem stimmel. a csapból is az folyt, hogy húúú, milyen jó és 28x nézhető film pl. a Ford Fairlane kalandjai, vagy a ponyvaregény, esetleg a Torrente. az első kettő kb. 4/10 nálam, de abban is van egy adag jóindulat. a Torrente 1. részét se bírtam végignézni, számomra csapnivaló.

    a diszkópatkánykat is 2x kezdtem el nézni... nem fejeztem be. és még van néhány hasonló mű.

    ugyanakkor leszólt, silány filmek nekem igen erősen tetszettek... a közönséges bűnözők pl. meglehetősen elgondolkodtatott a végén, de eddig elég sok helyről leszólást olvastam róla. (esetleg múmia 3... bár nem tudom, hogy másnak mennyire tetszett, nálam egy erős 7-es).

    van bőven azért olyan, amiben én is az átlaghoz tartozom, pl. az elveszett szoba az erősen belekötött a székbe, és úgy vettem észre, hogy elég sokaknak tetszett. sajnos az elmúlt 1-2 hetet leszámítva az elmúlt években alig néhány nagyobb filmet sikerült megnéznem.

    megnéztem a napfényt is... de amilyen hülye ttk-s beállítottságú vagyok, az egymást érő tárgyi tévedések és hülyeségek sorozata eléggé lerontotta a hangulatot. azért egyszer meg lehetett nézni.

Aktív témák