Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz BITBOYS #15467 üzenetére

    Az ID4-et, annak idején moziban láttam, csabán, 2 v 3-os gimis voltam. Megnéztük, elájultam a filmtől. Akkor még nem tűntek fel túlzottan a földi vírus egy alien gépbe valo bejuttatás-dolgok meg hasonloak, tudtuk élvezni a látványt Emmerichet, azt se tudtuk, ki az
    Eltelt két év, és '98-ban egy délután örökre megváltoztatott bennem mindent. Bementem a csabai -akkor még élt és virult- elektroházba (aka keravill), egyből szokásos hifi/tv részleg, legvégén egy szoba, közepén egy hatalmas projektoros tv, mellette, fölötte hangfalak, lent a földön egy gyönyörü 6 fejes sony vhs, alatta meg egy nagyobb sony doboz, valami erősítőnek néztem. Odajött a srác, kérdezte, bekapcsoljam, érdekel?.. mondom, khm..persze..
    Függetlenség napja, nézzétek, kinyilik az ürhajó - jelenet.. Én meg meg sem bírtam mozdulni. Szétlőtték az empire state-et, robbanások, tűzhenger, boomer kutya beugrásával lett vége a demo-nak.. sose felejtem el, alig bírtam levegőt venni. Kijöttem, de percekig nem tértem magamhoz. Akkor voltam vele úgy, hogy ilyen kell nekem is, akármi áron. :)
    Azóta mondjuk sokminden történt velem, még mindig szakmában vagyok, már nem hat meg engem sem a házimozihang úgy, mint akkor, de az akkor sokmindent megváltoztatott nálam. Márcsak emiatt is hálás lehetek Emmerichnek, lehet..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák