- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #7179 üzenetére
HM Maignant hagyjuk is, konkrétan agyvérzést kaptam tőle, nála csak a Showdown Pope volt rettenetesebb!
Értem én, hogy mindegy ki véd, de nálam _soha_ nem fordul elő (de tényleg, figyelem ezt egy ideje), hogy ez az aránytalanság az én kedvemre/javamra történne. Ha mindegy ki véd, akkor esetenként a gold Areola is legyen béna, de a bébi Yashin meg időnként szárnyaljon. Persze lehet, hogy az ember arra van kihegyezve, hogy egy 800 coinos kapusnak nem tud gólt lőni, mert ha Donnarummának nem, abban nincs semmi meglepő
-
evibly
senior tag
válasz Dzsoki92 #7263 üzenetére
WC Kewell nálam bő 200 meccset ment (elsősorban balszélen), szerettem nagyon, sokoldalú kártya. Főleg azért bírtam, mert nem nagyon tudták elnyomni (bár egyik stat sem ígéri ezt igazából), elég jól fejez be, de főleg passzjátékban volt hasznos. Mára már nem fér be kezdőbe, ha a FF verziója jönne, tuti próbálgatnám.
A kedvenc SBC topikhoz: valaki említette Kakát, na, ő nekem is nagyon a szívemhez nőtt. Tegnap az egyik 84+ × 5 pakkból esett egy FF Sanchez, megörültem neki, ment a csapatba Kaka helyett, aztán szinte azzal a lendülettel ment is vissza a brazil. Vele sokkal nagyobb élmény játszani, ez van
-
evibly
senior tag
Hűha, kollégák! Általában ott kavargok a 14 win körül, a 11 stabilan megvan minden héten, de ami ma/most megy a WL-ben az valami egészen új szintje a fos gameplaynek. Az első hatból két meccset tudtam nyerni, totál káosz az egész. Másnál mi a helyzet? Hagyjam a francba?
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #7898 üzenetére
Előfordul - egyszer ilyen, egyszer olyan. Csak, hogy ne unatkozz(unk)
-
evibly
senior tag
válasz bodnar123 #7902 üzenetére
Erről jut eszembe a múlt heti WL kapcsán egy elég vicces dolog. 14 winem lett végül (egyetlen leadott meccs előnyeit élvezhettem), és az 5 vereségből egy olyan sráctól kaptam ki kétszer (!), aki kábé azt nyomta, amit mondasz. Stepover, boost, tökéletesen kigyakorolt mozdulatok, player lock, stb. Vele egy órán belül futottam össze kétszer, 10 perc alatt kaptam 3-3 gólt, viszlát.
Volt egy másik srác, aki nem ennyire, de látványosan jól játszott, egy gólt valahogy összehoztam ellene, de 4-1-nél úgy voltam vele, hogy köszi, haladjunk. Aztán következőre jött ő ismét. Na, szidtam az EA-t, hogy mi ez már, majdnem kiléptem, de mondom nem leszek bunkó, várjuk meg. Ami ezután jött, azt alig akartam elhinni: mintha ugyanaz a meccs lett volna, mint előbb, de ellenkező előjellel. Nálam minden gól, hibátlan bemozgások, teljes dominancia, nála totál kilátástalan játék. 4-1 volt itt is, ezúttal ide, ekkor lépett ki. Rá is írtam, hogy ez azért elég érdekes volt, de nem válaszolt
Szóval amíg ez előfordulhat, egyetlen dolog van: nem komolyan venni ezt az egészet, ami életem egyik legnagyobb kihívása a jelek szerint
-
evibly
senior tag
válasz WhiteAngel89 #7915 üzenetére
Ez egy elég decent pick!
-
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
válasz marcess #8037 üzenetére
14-eket megyek WL-ben, meg Elite DR-ben, aztán ma 5-ből ötször szoptam ki a kupában. Általában távol tartom magam ezektől a kupáktól, írtátok ti is, én is, hogy semmi köze a többi gameplayhez, de képesek voltak a nyomorultak ide berakni három tokent is.
Ahogy írod: mi értelme a megkötésnek, ha a padról azt hozol be, akit akarsz? És a két loan pluszban: r9, TOTY Messi mindenhol - komolyan, menjenek el ezek inkább fost fölözni valahova, de az sem jó, mert azt is elcseszné ez a bagázs -
evibly
senior tag
Gyors recap a 7végéről: 15 win a WL-ben úgy, hogy két meccsem is volt a 16-hoz. Sajnos mindkettőt buktam, de akkorra már fáradt voltam, és először történt meg, h senki nem adott le meccset. De így is baromi büszke vagyok erre, ez nálam abszolút rekord.
Semmi érdemleges nem jött a rewardból, a pick meg Mascherano - Nakata - Campos
Eladtam Prime Öcsi bácsit, és kiderült, hogy meg tudom venni a FB verziót, úgyhogy így fest a csapat, velük mentem a hétvégén <3
Öcsibá: hát, hatalmas feeling vele nyomni, ez alap, ezen felül beteg dribbling, nyilván halálos lövések, de ami meglepő, hogy passzban/előkészítésben mennyire penge.
Diaby: a csapat magyarításával, és a Bundesliga vonal megjelenésével került be, és kár volt eddig nem játszatni. Meglepően ügyes a rosszabbik lábával is.
Gvardiol - Hincapié: hatalmas szerepük volt a 15 win elérésében - a horváttal korábban is játszottam, mindenkit beér, letarol, de Hincapié is kifejezetten stabil. Jó kettős, főleg dribbling, weak foot terén emelkednek ki.
Gula meg a Gula, ugyebár -
evibly
senior tag
Moments szekcióba bekerült egy swap token nulla csillagért, vegyétek, vigyétek
-
evibly
senior tag
Nagyon élem Öcsi Bácsi FB lapját, de olyan lejtmenetben van az ára, hogy erősen elgondolkodtam, kiszállok belőle. Tegyem, ne tegyem? 2,6 körül vettem, most alig 2 milla fölött van. Fog az ára valaha visszaindulni, vagy mi lehet ennek a vége? Van erre tippje vkinek?
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #8409 üzenetére
Jogos Sajna én is a kuporgatós fajta vagyok, de itt ez megdőlt, mert ez a Puskás lap az 5 csillag weak foot (és a brutál finishing) miatt akkora elégedettséggel tölt el, hogy nehezen válnék meg tőle. Így is szedtem össze egy millát coinban azóta, hogy megvettem, szegény nem vagyok.
Ok, köszi, meggyőztetek, vagyis megfogadom a tanácsotokat, marad a klubban
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Borzasztó szenvedős és kedvetlen WL volt ez, végül 11 winnel (a 14-re nem volt esély ezúttal), többségében nehéz, küzdős meccsel, cseszettül fos gameplay mellett. Kábé így is nyitogattam el a pikkeket, amiből aztán ez lett, ott röhögtem. Ilyen ratingű pickjeim soha nem voltak, mióta WL-ezek:
Aztán meg az Ultimate Pack sem volt rossz:A Hero pick nekem egy WC Al Jaber - Dupli WC Kewel - WC Park Ji-sung volt, de minden nem jöhet össze, ugye...
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Tudtok valakit, aki megbízható és Xbox kontrollereket javít? Van egy Series S és egy Elite kontroller is a családban, amikre ráférne egy értő kéz munkája. Köszi!
-
evibly
senior tag
válasz Dzsoki92 #9580 üzenetére
Jól van, nem csak én érzem ezt A kupáktól általában távol tartom magam, elég az ideg a többi játékmóddal, de gondoltam a Bundes csak nem lesz akkora sweat fest, mint a PL volt. Hát ekkorát tévedni!
Mindig úgy ülök le, hogy ok, nem baszom fel magam, ez kábé fél percig tart, kriminális. Voltam már Elite is, WL-ben 14 winek megvannak rendszerint, de ez itt egy más világ. Így a kérdésem is ehhez kapcsolódik: hogy a náthás, jó büdös anyja valagában lehet az, hogy ilyen szinten fossá fociznak az ellenfelek MINDEN EGYES MECCSEN. Tehát nem egyszer-kétszer, hanem folyamatosan.
Nem kell nagyon ragozni gondolom: a játék minden elemében gyorsabbak, agresszívabbak, agilisebbek. Fordulni, labdát átvenni nem tudok, kapuig nem jutok el, nemhogy lövésem nincs. Ez nekem rohadtuk bűzlik, nem akarom elfogadni, hogy ez "mindössze" annyi, hogy a németek dominálnak. Pedig valószínűleg ez vanEgyikükre rá is írtam, hogy meséljen már, milyen divben van, mi a WL rekordja, ha már úgy elkente a számat, hogy azt sem tudtam, hányadikán van elseje? Nem válaszolt persze.
Utána én hülye vigasztalni akartam magam DR-ben: nem kellett volna. A német ellenfél ellen zéró sansz, úgyhogy ha láttam a német TOTS csapatat, vagy a GER badge-et, léptem is ki. Szégyenteljes ez az egész.
-
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #9598 üzenetére
Értem, ezt vágom is, ugyanakkor sztem ez nem lehet _csak_ a magyarázat. Ilyen előnyt soha, senki ellen nem érzek a másik oldalon, mint a kupákban. Teljesen más, furcsa, megfoghatatlan a játékmenet is. Nam úgy kapok ki, ahogy a többi játékmódban, hanem sokkal esélytelenebbül. Az meg lehetséges lenne, hogy kizárólag (felső)elite szintű, iszonyú jó játékosokkal sorsoljon össze, miközben Div2-.ben vagyok? Hogy 5-ből 0, vagy 1 wineket hozok? Vagy az lehet, hogy pont emiatt innen eltűnnek a kevésbé jó, vagy átlagos playerek és marad a kiugróan jó, vagy átlag felettiek játszótere?
Még ez utóbbit el tudom fogadni, de az a masszív sebesség és reakció különbség akkor is rohadt idegesítő
#9599Madn!ght
Igen, ezt írom én is épp Nándinak. Kikapni mindig rossz, de ez a fajta full esélytelen szívás nem csoda, hogy kiégeti az embereket és elfordulnak ettől az egyébként is gány játéktól.[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Kristófnak, Woodynak infó: FB Puskást nemrég mégis eladtam - jól tettem ezek szerint. Anno még 2,6-ért vettem, 1,3-al szálltam ki belőle, most meg 900k Egyébként valóban brutál lap....volt az elején, de aztán látványosan visszaesett, illetve persze a TOTS lapok megjelenésével már nem tudtam vele annyira érvényesülni. De én is ki fogom rakni, ott kell lennie a csapatban. (Fun fact: egy korábbi Icon upgrade pakkból jött egy Prime Puskás, őt azért hozom super subnak rendszeresen.)
A BL up itt Kolo Muani, a 83+ pick egy dupli Kobel, illetve nálam a premium upgrade is időnként dob TOTS lapokat, de ezek szigorúan a Schlotti, Kobel, Füllkrug, Hoffman körből kerülnek ki
Egész Bundes alatt egy Frimpong és egy piros Davies volt az a két lap, ami elfogadható.
Guerrero: használtam egy ideig a POTM lapját, és az is nagyon ügyes volt középpályán (támadásba beszálló CDM-ként futott), agilis, gyors, agresszív lap, ez a TOTS biztos jó lesz, de csak akkor, ha passzol a játékrendszerbe. Ez a verzió defben rendesen fel lett húzva, szóval érdemes lehet vele próbálkozni.
Reust kirakta innen valaki? Mi a vélemény róla? Csatárban működhet?
-
evibly
senior tag
Kicseszett frusztráló a WL alatt a játék - egyértelmű a kép: ha skillben, és valszeg eredményben gyengébb az ellenfél, akkor az ő kapusa mindent is véd, az enyémek egyetlen passzt nem tudnak abszolválni, Kobel (vagy bárki, akit odaállítok) a madarakat nézi a kapuban. Volt olyan meccs, hogy minden egyes passzom rossz volt, minden egyes szerelésem az ellenfélnél kötött ki, minden párharcot megnyert a gyerek, és hiába lőttem három gólt, ő is lőtt vagy hetet Miután az egyik támadása alatt minden játékosát körbe rugdostam, becsúsztam, ütköztem és ennek ellenére, így flipperezve végigszáguldott a pályán és gólt szerzett, üzentem neki, hogy ez így WTF?
Írta, hogy shit game és sry, én meg kiléptem a francba. Egy csicskagyász hülyeség az egész, tényleg nem értem, miért szarakodok vele még mindig.
-
-
-
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #10185 üzenetére
Összefutottam ma egy arccal a TOTS kupában, akinek három piros Ligue 1 pickje volt a csapatában, egy gold Bappé, talán egy spec Payet, de ezen kívül csak rare gold lapok (Clauss, R. Sanchez, Kimpembe). Semmi egyebet nem tolt, mint a glitcheket: kick off (mindkét gólt ebből kaptam, még úgy is, hogy a másodikra már figyeltem, mégsem tudtam kivédeni), ollózás szöglet után, szélen elfutás, ami egy röhej volt, mert a rare gold Clauss simán lefutotta TOTS Molinát Folyamatos becsúszások, leütközések, az a klasszik agyatlan, patkány foci.
Elvertem egy szitkozódós meccs végére, és nem bírtam ki, hogy ne írjak rá, hogy "Mi van glitch fiúcska??" pár bohóc fejjel megspékelve (tudom, nem egy érett, felnőtt dolog, de nem bírtam megállni ) Na, tőle rohadtul fájt volna kikapni, úgy főleg, hogy az idegtől nem lát az ember, amikor mindent is bevet, illetve a sima gold lapok kenterbe verik az én TOTS, vagy ahhoz hasonló spec lapjaimat.
Válasz tőle: "Baromi gyenge vagy, gold lapokkal majdnem nyertem, LOL!"Na, itt tartunk ebben a fosban!
-
evibly
senior tag
válasz david368 #10249 üzenetére
Itt ugyanez az Andre szimulátor zajlik - meg Fofana, meg esetleg Samba
Nálam esett egy Verrati az első Premium upgrade pakkból, 11 winre a két pikkből Marquinos azért mentette a dolgot, így átálltam persze Ligue 1-ra. Vettem egy Clausst, a nagy Storyline pakkból jött Fofana (meg Medina), kivettem Kimpembét, elöl FF Sanchez szaladgál.
Lewát és a La Liga vonalat elengedtem (Modricot mondjuk így bánom kicsit), a lengyel nálam bosszantóan sokat hibázott, ahhoz képest, ami a lapra van írva. Komolyan azon gondolkodom, hogy Öcsi Bácsit kiveszem, ő ha odakerült, kíméletlenül mindent bevert. Bár a végén ő is sokat gyengült.
Ja, asszem többek között Gabesz sugallatára Vettem egy G. Jesust (a szélen Martinelli) és tényleg egy vaddisznó!
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #10463 üzenetére
Itt mindhárom special lap volt, de egyikkel sem megyek sokra
Birthday Veron - Trophy Titan Lahm - TOTY Nesta
A Lukaku kérdéshez csak annyit, hogy egynagy halom fekáliailyen Kane szerű dolog akart volna lenni, de nem nagyon jött össze. Nálam borzalmasan halvány volt, onnantól kezdtem meccseket nyerni a kupában, amikor WC Völlert betettem a kezdőbe. -
evibly
senior tag
Akkor idepofátlankodok a pikkjeimmel
Tegnap full chillben nyomtam le a maradék meccseimet, elcsodálkozva azon, hogy mekkora sweat fest ment. Jól, ezerrel cselező, presselő ellenfelek kábé végig. A 14 win esélytelen volt, a 11 kényelemesen meglett, a pikkeknél meg kábé leestem a székről:Amikor nyitottam a másodikat, mondom basszus, idepakolhatná akkor Dybalát - erre tessék:
Esküszöm, eszembe sem jutott, hogy a Serie A szerepet játsszon a csapatomban, de azután nyilván fog. Jesus ment a piacra, megveszem Rabiot, meg Theot, a jobboldal meg marad francia ligás Sanchezzel elöl.
(Egyébként az általános packluck nálam szóra sem érdemes, de TOTS pickekben eddig azért adogatta, bár egyik sem volt annyira extrém: Marqhuinos, Modric, Martinelli, ilyenek. Leao messze a legértékesebb pick a FUT pályafutásom során.)[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Woodslave #10794 üzenetére
Egyébként full nevetséges a játék mostanra*, csak azért tolom, mert egy olyan csapatom jött össze, amit nincs szívem nem használni.
7végén nem nagyon játszottam, mert vidéken voltunk, de vasárnap bekvaliztam: szinte minden meccsen azonnal kaptam legalább egy gólt, röhej az egész. A legkeményebb az volt, amikor a csávó úgy lőtt 4 gólt 20 perc alatt, hogy tudtam, simán megverem, ha nem lépek ki. Vettem a fáradságot, nem léptem ki és végül 8-6-ra (!!!) vertem meg, de mindenféle erőlködés nélkül. Ugyanezeket a press, glitch dolgokat nyomta, nekem meg nem volt kedvem nagyon figyelni rá, viszont simán vertem neki a gólokat, mert védekezni nem tudott.
Amikor viszont azt láttam, hogy a félpályámon a két középpályással oda-vissza passzolgat valaki megállás nélkül, hosszú perceken keresztül, majd erős bepassz a 16-osra, aztán lesz valami, na, ott léptem ki. A kiégés jelentős részéhez ezek a szerencsétlenek járulnak hozzá, hogy ezt a förtelemes stílust képviselik, amihez nekem már nincs türelmem.
*igen, eddig is az volt, de most már ez extrém fokra emelkedett
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Hosszú idő óta először kihagytam a WL-t, helyette csak grindolgattam, és a Level 20 pakkból kiesett a brazil papa, meg egy SS Becker:
Na, akkor jött a kihívás, hogy beépítem őket egy csapata - Zambrottát megcsináltam, így ez a Team most - elég beteg lett így júniusra
FF Alexist egyelőre kitettem Vitinha miatt, és bár nagyon szeretem a chileit, meglátjuk, hogy megérte-e ez a csere. Piros pickekben jól adta a játék, azt azért alá kell írnom
-
evibly
senior tag
Sztem nem vesz el chemit, illetve ez erősen a csapatösszetételtől függ - nekem is így van a csapatban Becker úgy, hogy egyetlen bundesligás játékosom sincs, ellenben olasz, meg francia ligás, illetve két ikon igen. Még az edzőm is Serie A-ból van és full chemen van mindenki. (Az igaz, hogy két milános, meg hárman PSG-ből, az erős linkek, nemzetek kellenek ehhez.)
Egyébként amennyire egy elcseszett banda az EA, egy Gift Links nevű játékost behozni, elég nagy poén, és jó ötlet. Rá kellett keresnem, hogy létezik ilyen player, annyira nem akartam elhinni
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Woodslave #12362 üzenetére
Erre reagálnék, mert nagyon jó kérdés, hogy miét cseszi fel az embert az agyát a sok ezredik meccs után is Hogy kezelem? Szarul! De ennek intenzitása nagyban függ az általános fáradtságomtól, kedvemtől, alkohol szinttől. Ha nagyon felkúr, csak arra gondolok, ami tegnap volt a kupában: jött egy csávó, szoros, jó meccsen lenyomott 2-1-re. A következőn ismét ő jött, nyertem aránylag simán, 3-1-re. Ez mindent elmond: semmilyen realitást nem tükröznek a szorosabb, ki-ki meccsek, és (MÉGIS) ezek tudnak felcseszni. Az, amikor valaki valószínűleg 100-szor egymás után is megverne, nem érdekes.
A WL-ben egyetlen winre voltam a 14-től, de a csávó 3-1 után olyan mesteri szinten tolta a presst, hogy képtelen voltam megtartania az előnyt. Na, az kiidegelt
Egyébként panaszom nem nagyon lehet - elég masszív a csapat, ha már a gameplay ótvar. Plusz szépen estek mindenféle kártyák is, például ők:
De Jongról szó volt itt nemrég, úgyhogy beépítettem és nem csoda, ha annyi, amennyi, tényleg brutál. Messikét meg nincs szívem kitenni, mert nagyon élvezem vele a játékot, de full chem fetisiszta vagyok, úgyhogy megoldottam, íme, Ligue 1, Bundes, La Liga, Premium lapok, van itt minden:
De jött két Fantasy Fut lap is ezüst csomagokból, meg egy full random, eladható mid Icon Rush (nem is értem, hogy lehet az a pakkokban), akit el quickselleztem, easy 65k
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz stilo18 #12575 üzenetére
Nálam elsősorban a Goretzka link miatt van bent Rüdiger, Neuert váltotta (akinek időnként voltak mozzanatai, de semmi extra), szintén valami pikkből jött. Egész jó, de semmi izgalmat nem okoz, és inkább szélre van tolva, hogy csatárban Son mehessen.
Viszont, mivel az egyik korábbi WL rewardból esett, hadrendbe állítottam TOTS Nkunkut, aki egy igazi állat. És mivel Xavi Simons lapja lipcsés (amire szintén tegnap jöttem rá ) még full chemen is van.
Végül itt hagyok nektek egy 80+ picket, lehet rajta nevetgélni
-
evibly
senior tag
válasz david368 #12623 üzenetére
Vicces, hogy nekem megvan Messi FUT Champs verziója jó ideje, de a napokban ki kellett raknom, mert a rengeteg extra lap miatt nem tudom linkelni.
Nekem is megjött (a nyitás pillanatában) legtöbbet érő, eladható lapom Alaba személyében valami szutyok, SBC után kapott pakkból:
Még most is közel 700k, de úgy vagyok vele, hogy ment a csapatba, úgysem tudnék annyi coint kire, hova költeni - plusz TOTY VVD repült is ki a csapatból, ahogy kellettÉs az van, hogy jön egy ilyen pikk és már nem is annyira érdekel:
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #12996 üzenetére
Tényleg, a jó öreg Gonzalo! Vele én is sokat nyomtam.
Kellett agyalni, mire eszembe jutott a válasz az eredeti kérdésre: WC Eto'o, aki valamilyen ikon pikkből esett aránylag korán a játékban. Akkor elég drága volt, és vele brutál mennyiségű meccsem volt, és imádtam! Mindent is mindenhonnan is bevert, gyors, technikás lap volt, élvezet volt vele játszani.
-
evibly
senior tag
Kit vennétek ki? Del Piero, Vini, Rodrygo, Okocha, kábé ők a támadók nálam, egyik nagy, drága lap sem esett ki eddig:
-
evibly
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest