Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Woodslave #10794 üzenetére

Egyébként full nevetséges a játék mostanra*, csak azért tolom, mert egy olyan csapatom jött össze, amit nincs szívem nem használni.

7végén nem nagyon játszottam, mert vidéken voltunk, de vasárnap bekvaliztam: szinte minden meccsen azonnal kaptam legalább egy gólt, röhej az egész. :D A legkeményebb az volt, amikor a csávó úgy lőtt 4 gólt 20 perc alatt, hogy tudtam, simán megverem, ha nem lépek ki. Vettem a fáradságot, nem léptem ki és végül 8-6-ra (!!!) vertem meg, de mindenféle erőlködés nélkül. Ugyanezeket a press, glitch dolgokat nyomta, nekem meg nem volt kedvem nagyon figyelni rá, viszont simán vertem neki a gólokat, mert védekezni nem tudott.

Amikor viszont azt láttam, hogy a félpályámon a két középpályással oda-vissza passzolgat valaki megállás nélkül, hosszú perceken keresztül, majd erős bepassz a 16-osra, aztán lesz valami, na, ott léptem ki. A kiégés jelentős részéhez ezek a szerencsétlenek járulnak hozzá, hogy ezt a förtelemes stílust képviselik, amihez nekem már nincs türelmem. :N

*igen, eddig is az volt, de most már ez extrém fokra emelkedett :DD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák