- Linux kezdőknek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Én 6 winnél gondolkodás nélkül megálltam, a mostani rewardokkal semmi értelme többre hajtani, a maradék meccset mindet leadtam. A packokban egy Süle volt a csúcs, viszont az egyik 84+ pick adott egy if Salah-t. Rakosgattam a 85+ dupla upokat is, egyedül az utolsó adott értelmeset, if Haalandot. Tudom sokan összesz*rnák magukat örömükben ettől a két laptól, de nekem brutál módon nem jön be egyik sem a játékban, beépíteni meg ha akarnám sem tudnám őket, úgyhogy arra voltak jók, hogy kirakjam végre a hero upot velük Abból jött egy Marquez, lehetett volna jobb is nyilván, de örülök neki, mert pont őt akartam CB-be megvenni, tökéletesen illik a kezdőbe.
Amúgy mindig rájövök, hogy a BF "promo" a legrosszabb az egész évben, tele van fodder és coin égető sbc-kkel meg packokkal, cserébe meg nem lehet nyitni semmit a lehúzott pack weight miatt, így a BF végére mindig üres klubbal és jóval kevesebb coinnal maradok. Idén is így lesz
-
EA's hit
őstag
Engem is elért az EA aktuális csicskasága, öcsémmel húztuk ma ki a tegnapi 50 wines objective-et, aztán a vége felé járva kidobott egy meccsből. Ilyen máskor is volt, fél óra pihenés után mindig ment újra, most viszont eltelt vagy 2,5 óra, és még mindig kidob, még egy SB meccs végén is. Írtatok itt többen is kb. ugyanerről, mennyi időt kellett várni, hogy engedjen újra játszani?
-
EA's hit
őstag
Gusztustalan az elmúlt időszakban a pack luckom, ennek megkoronázásaként a tegnap esti ikon upgrade megajándékozott egy jó kis mid Rivaldoval Hogy szakadna rájuk a tető.
Még egy érdekesség: én is meg öcsém is Play Proval használtuk eddig a játékot, vártuk a BF leárazást. Ez ugye meg is érkezett, én Originen keresztül simán meg is tudtam venni a leárazott standard verziót, öcsém viszont már EA appot használ, ahol a standardot nem lehetett megvenni, csak a drágábbat, a standardnál egyszerűen nem volt megvétel gomb Végül az én gépemen, Originen léptünk be és vettük meg neki, ott simán engedte, szóval nem profilhoz kötődő hiba volt, hanem a remekül sikerült EA app "véletlenül" csak a drágább verziót engedi megvenni. Csodálatos egy cég.
Dicker: nekem tavaly (tehát idén év eleje körül) érkezett prime Pelé valamilyen prime ikon pickből. Tavaly egyébként is elég jó volt az ikon upgrade luckom, az elején base és mid Eto'o-t nyitottam, aztán volt mid és prime Maldini, prime Puskás, prime Cantona, prime Garrincha, meg ugye Pelé is. Hát idén nem fenyeget az ilyen nyitások veszélye
-
-
EA's hit
őstag
Továbbra is vicc, hogy nem tudni pontosan, hogy 50 vagy 60 token lesz-e kiszedhető a swapban. Az EA ugye 50-et írt, de conceptben 60 van. Illetve ma számoltam össze, eddig 31 token jött ki összesen. Ugye jön még elvileg 2 adag friendly 8-8 tokennel, plusz egy kör SB 4 tokennel. Ez viszont összesen már 51, tehát 50 elvileg sehogysem lehet, akkor viszont csak 60 lesz. Remélhetőleg, mert akkor még mindig kijönne Vieira
-
EA's hit
őstag
Kiraktam újra a hero upot, wc Capdevila jött. Nem tűnik rossznak, bár extrának sem. Használta őt valaki? Most moments Telles van a helyén, helyette kerülhet be Capdevila.
-
EA's hit
őstag
Csodálatos ötlet volt ez a meccslimites friendly, csak éppen semmire sem jó. Lenyomtam a 10 meccset erre az órára, utána nyomtam egy sb-t, erre a végén kidobott. Hogy a jó édes anyátokba rohadtatok volna bele mind, kanadai barmok.
-
EA's hit
őstag
Megvolt az idei évem eddigi legnagyobb nyitása: harmadszor is kiraktam a hero upot, jött belőle egy base Yaya Touré Pont egy baszó cdm/cm kellett a legjobban a csapatba (egyelőre cdm lesz, de jövő héten jön Vieira a swapból, akkor megy majd cm-be), meg hát kb. a top3 hero egyike, úgyhogy bár kicsit sajnálom, hogy nem a wc lapját adta be ( ), most kivételesen nagyon elégedett vagyok, megérte
-
EA's hit
őstag
A lengyelek borzalmasan játszottak végig a csoportban, Szczesnyin kívül egyikük sem érdemelt továbbjutást. Ugyanígy Mexikó sem. De hogy az argentinokat milyen undorítóan tolták 2 kamu tizivel, csak hogy Messikének meglegyen végre a vb-címe (nem lesz), az valami gusztustalan. Alapvetően semmi bajom az argentinokkal, de ezek után remélem kiesnek a *csába a következő körben.
-
EA's hit
őstag
válasz Santana01 #3223 üzenetére
Nekem megvan a base lapja valamelyik ikon upból, a mai napig iszonyat jó supersub, majdnem mindig benne van 1-2 gól csereként. Ez a lapja meg klasszisokkal jobb, főleg az 5-4 miatt. Ugyanakkor én inkább eladnám és vennék olyat az árából, akire nagyobb szükséged van, de ha meghagyod használni, azzal sem jársz vszeg rosszul
-
EA's hit
őstag
Ennyire undorító, játszhatatlan szar még sosem volt a wl. 11/3-al állok most, csoda ha a 6 win meglesz Olyan undorító press és kapcsolati előny mindenkinél, hogy azt el nem lehet mondani, gold Valverdék és Koundék erőlködés nélkül futják szarrá Cuadradot vagy Chiesát. Ne, ismétlem, NE wl-ezzetek ma, ha jót akartok
-
EA's hit
őstag
Szó szerint vért pisálva, szenvedve lett meg a 6 win, én nem tudom mi volt, de ennyire szar wl-em még sosem volt. Tényleg játszhatatlan, mindenki agyon pressel gold csapatokkal, gusztustalan.
A packokból nem is jött semmi, de a két 84+ pick adott egy fodder Oblakot és egy promo Wijnaldumot. A hollandot használta már valaki? A 4-3 elsőre elvette tőle a kedvemet, de igazából potm Valverde helyére tudnám berakni, és ő is 4-3. Valverde jóval gyorsabb, de minden másban lé nyegesen jobbnak tűnik Wijna. Melyikük lehet jobb?
-
EA's hit
őstag
Jövő héten ha meglesz a 40 token és jön Vieira, így fog kinézni a csapat:
Nyilván ez ingame, kezdésnél mindenki maxos lenne, csak Higuain 1 chem, illetve Valverde 2. És itt jön a két nagy kérdés: Bremert nagyon szeretném már cserélni, oda kit ajánlanátok? Nézegettem ptg Araujot, az uru kieséssel gyorsan be is zuhant az ára, de az a 72 acceleration eléggé elbizonytalanít. Ennek ellenére is jó ő, vagy van valakinek jobb ötlete? Keret nincs sok, mondjuk max. 150-200k körül várnék egyelőre ötleteket.
Illetve hasonló a kérdés a csatár poszton is. Ott Higuain továbbra is egy álom, viszont ebbe a csapatba csak 1 chemen tudnám beépíteni a mostani 3-hoz képest. Helyette most esetleg egy base Drogbám van a padon, aki supersubnak nagyon jó, viszont a kezdőben Higanyhoz képest visszalépés lenne. Higuain 1 chemen, vagy Drogba 3-ason? Vagy oda esetleg valami jó ötlet? Gondolkoztam RVP sbc-jén is, őt próbálta valaki?
Illetve továbbra is kérdés még a Valverde - rtwc Wijnaldum téma is, ott próbálgatni fogom Wijnát, amelyikük jobb, az marad nyilván.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Mi a helyzet a tokenekkel? Eddig minden héten pénteken adták ki a 4 sb-s tokent, most meg 2 napja semmi
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz Izéjose #3339 üzenetére
Akkor gondolj arra, hogy tavaly (meg előtte) mennyivel szarabb volt minden ilyen swap. Egyrészt nem golden goal volt, szóval a legtöbb gyökér ki sem lépett, másrészt mindig kellett 5-6 meccsen finesse/outside/cross assist, vagy valami hasonló csoda, ami miatt iszonyatos szenvedés volt. Plusz még a rewardok is szarabbak voltak. Szerintem ez a mostani rendszer ez nagyon sok szempontból hatalmas nagy plusz, egyben meglepően pozitív húzás az EA részéről. persze sok a 48 friendly win hetente, de állítom még így is gyorsabb, mint tavaly volt 3-4 token kihúzása ugyanúgy friendlyben, csak mondjuk Bundesligás outside gólokkal szenvedve...
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #3352 üzenetére
"Ez az arab vereb minden csapatban ott van, es ha nem mukodik a letamadas akkor mehet vele a szelen futas, mert hiaba If Theo meg Walker a 2 szelsovedom ez labdaval korbehugyozza oket."
Még friss a seb, amikor pár napja base Crouch labdával (!) szarrá futotta oop Chiesát, rb Philips pedig moments Cuadradot. És nem csak egyszer, hanem az egész meccsen Végül 17-6-os lövés mellett (ide) 4-3-ra nyert egy Smith-Rowe fejessel. Bohóc egy játék ez.
-
EA's hit
őstag
válasz bodnar123 #3363 üzenetére
Arra van eszük hogy letiltsanak, mert golden goal módban lenyomtál ~15 meccset egy óra alatt, de arra nincs, hogy a no loss glitch végre ki legyen javítva, és akik még mindig nyomják, azokat bannolják... Az előbb futottam bele egybe rivben, persze így a győztes meccsemet vereségnek számolta, hiszen ki kellett lépnem. Nevetséges.
-
EA's hit
őstag
Csak nem akarják kiadni azt a +1 tokent, ami Vieirához kéne... 36 van meg, 3 jön még friendlyből, az holnap délelőttre kész. És akkor lehet imádkozni, hogy adjanak ki végre még egyet valamikor, de ki tudja, mikor...
-
EA's hit
őstag
Nekem tegnap még so-so játszható volt délelőtt a rivals, na de ma 8 meccset indítottam el, mind a 8 meccsen megszereztem a vezetést, és mind a 8 meccsből kiléptem már a 30. perc előtt, annyira undorító, játszhatatlan mocsár fos volt az egész. Mindezt nagyrészt gold rare teamek ellen, de hát persze logikus, hogy gold KDB vagy Darwin Nunez szanaszét rombolják a csapatomat, nem?
De legalább az összes swapos token kész, így most 39 van, egyetlen egy aprócska tokent kellene már csak kiadniuk kanadai
barátainknak, hogy érkezzen végre ide is Vieira[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Adnak még ki vajon valaha +1 tokent?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest