Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Mérgemben már elkezdtem Season meccseket tolni , és lehet csak placebo , de ott mintha nem lenne ez a mocsár foci . Ott legtöbbször úgy érzem , hogy ha vesztek , az a játékom / ellenfél játéka miatt van. Nem érzem annyira random-nak a pályán történteket . DR-ben kínlódás van, mert a játékosok qrvára nem úgy viselkednek , ahogy a játék és a stat-ok kívánnák. Season meccsen nekem határozottan jobbá játék élmény . Megvannak a fix statok , és a játékosok úgy is viselkednek . Tegnap DR-ben már elkezdte azt , hogy a meccs elején mintha gyorsított felvétel lenne , utána jött a mocsár feeling. És valszeg a szerver miatt (pontosabban annak hiánya miatt) egyszerűen nem tudok olyan gyorsan és finoman cselezni , mint az ellenfél . Lassú és lomha
    az ÉN jatekom , az ellenfél meg pörög mint a taxióra.Szerintem ha season- ben tudok ilyen viszonylag stabil játékot hozni (az egyik vereség a kontroller miatt volt, lemerült és kidobott a játékból ), akkor annyira szar csak nem vagyok .
    Ja még annyi , hogy ezek a statok szart sem érnek , főleg a fizika része . Az egy élmény mikor az Argentin törpe (Messi) úgy megborítja Theo Hernandes-t , hogy duplaszaltót vág a levegőben . És ez mindennel így van .

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák