Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Digestive

  addikt

  Én meg pont a pöccs óta áradozok, h soha nem volt még ilyen jó a game. :DDD

  Van tempó, jól mozognak az emberek, ülnek a passzok, működik a driven és még helyenként a kapás finesse is. A manuális védekezés nagyon korrekt, a containt frankón lebutították. A bénáknak gatya akik csak azt használták eddig. Kapott mindegyik vagy 4et ma. :D Ha így maradna én fejet hajtanék. :R

  Én tegnap óta minden meccset élveztem és letoltam vagy 20at.

  Egyedül a szabadrúgás módja okádék. :(

  [ Szerkesztve ]

 • Jinxb1rd

  őstag

  ma játszottam egy kick offot de az elég is volt online gamingre mára. Szánalmas hogy tegnap este 2 körül jó volt, most meg már megint rossz.
  Nagyon benne vagyok a kártyázásban, csapatépítésben, lóvém is van, de ha lecseng ez az egy hónap, inkább nem idegesítem tovább magam a játékkal. Szerintem a helyzet nem fog változni, mert soha nem változik, nagyba tojnak arra, hogy rendes szerverpark legyen a háttérben, a legkisebb befektetéssel akarják elérni a legnagyobb profitot, amit én nem fogok támogatni, az fix.
  Az nevetséges, hogy pattog össze-visz a szitu, egyszer parolimpiás csapattal kell játsszak, egyszer meg totál megsemmisítem az ellenfelet, hogy az köpni nyelni nem tud. Egyáltalán nem a skillemen múlik, hogy veszítek vagy nem, fogalmam sincs hogy játszok valójában, mert így nem lehet megmérni.

  Nem tudom miért van az, hogy se Szegeden, se Kecskeméten nincs maxos zöld kapcsolatom soha senkivel.

  Mind1, vígan megélnek abból, hogy egyesek televásárolják magukat hülye packekkel, így legalább sose lesznek rákényszerítve, hogy ténylegesen foglalkozzanak is a játékra. Good job people.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák