Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    Egy kis összefoglaló a hétvégéről.

    Vasárnap este maradt 12 meccsünk, 11 győzelemmel álltunk, a családi béke érdekében hétfő reggelre hagytam a meccseket. Fel is keltem szépen ahogy kell, kicsit megmozgattam magam és indulhatott a WL.

    Az első cél a gold3 volt, azt körülbelül 25 perc alatt sikerült összehozni, az egyik ellenfél kilépett a az első félidőben, egy másik a 70. percben. Na mondom akkor menjünk tovább, lássuk a gold2-t célként.

    Az is gyorsan meglett, kb 30 perc alatt, mert volt egy srác aki az első félidőben kilépett 2-0-nál.

    Na mondom akkor nézzük meg a gold1-et (még 6 meccs volt hátra és 3 győzelem kellett). Az első két meccset viszonylag simán behúztam, a következőn viszont hiába voltam jobb, tipikusan a semmit nem tudok berúgni meccs volt, ahol az ellenfelem 2szer rúgott kapura és így jutottunk el a tizenegyesekig 7:52-kor. Kb 7:57 volt amikor vége lett és én azt hittem nálunk is 8-ig tart a WL, úgyhogy örültem és kiraktam eladásra NIF Messit és RB Aguerot.

    Na ezután jött az érdekesség, lépegetek a menüben egy wc és kis ivás után, amikor látom hogy 42 perc hátra van még a WL-ből. Na mondom megpróbálom akkor az elite3-at, hátha kilépnek és segítenek nekem. Következett két jó meccs amiket behúztam, aztán volt hátra 9-ig még 10 perc, emiatt ráírtam az elenfélre hogy first goal wins, írta hogy ok.

    Na erre betaláltam a 20. percben és megállítottam a meccset, de nem lépett ki, aztán a második félidőben kiegyenlített és 1-1-nél kidobott a rendszer mert véget ért a WL. Csak a szokásos community (egy francia youtuber srác ráadásul)...

    Szóval elég szépet mentem, majdnem megvolt a 12/12 és az elite 3 is, de így is sikerélmény volt.

    Delay az természetesen volt, kiszámíthatatlan hogy milyen meccsek lesznek, hogy mozognak majd a játékosok stb.

    Viszont nyugodtan ültem le, azzal a céllal hogy bármi lesz az is maradok és így is történt. Úgyhogy amikor kaptam a visszaszerelős kamu gólokat arra általában én is válaszoltam valami hasonló "gyönyörűséggel".

    Na ez volt a hátvége története, Messi és Agu eladva, nagyon sajnálom őket mert imádok velük játszani, de megpróbálunk fejleszteni a csapaton. Ha nem jön össze akkor visszavesszük őket.

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák