Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz getdizzy #3008 üzenetére

    3-5-2 OP bizony. Én is eleinte a tavaly jól bevált 4-3-2-1-et meg 4-3-3 variációit próbálgattam, de egyszerűen annyira gyorsan tudják körbepasszolni a középpályámat majd a védelmemet az ellenfelek, hogy váltanom kellett. Pedig mindig középpályással megyek vissza lekövetni stb. de idén a kényszerítőzés ha valaki jól csinálja tényleg lekövethetetlen, egyszerűen folyamat 2 játékost kell irányítanod és agyilag fáradok már el bele és ott is a gól. Szóval kell a tömörülés a középpályán, pláne a védelem előtt, Ovvy is elmondja ezt az egyik videóban és ő is a sok belső védős, vagy védekező játékost ajánlja. Nekem spec abszolút nem hiányszik az LB és RB, a szélekre ha nagyon kell ott van a RM és LM illetve a szélső CB-k is kitudnak mozdulni könnyedén.

    A kapusokat írta valaki, hogy ratyik hááát, szerintem pont hogy nem. A szememet is kivédik sokszor és egyszerűen úgy érzem, csak akkor szerezhetek gólt, ha gyakorlatilag besétálok a labdával a kapuba. Persze be tud akadni pár távoli lövőés, de egy jobb kapusnak aki magas is pl. Butland, Begovic félék elképesztő nehéz belőni.

    Kapus tipp amúgy aki nem tudná, a kapusoknál a magasság nagyon durván beleszámít abba ahogyan védenek. Nekem most Begovic és Hart a kapusaim, mert ők a legmagasabbak ebben az árszegmensben, ilyen statokkal. A magasság kb olyan hogyha van egy kapus aki div, ref, pos: 80-81-79 de 196cm magas, na az sokkal jobban fog védeni mint egy kapus aki mondjuk 84-85-80 viszont csak 184 magas.

Új hozzászólás Aktív témák