-
IT café
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek ez milyen lenne? [link]
Fekir persze CAM lenne, mivel a 433(4)-re állnék át!
-
törölt tag
-
kicsako
őstag
Valaki megoldás erre? Tegnap 1 órán keresztül chateltem a EA supportal, azt mondták troubleshootoljak (port nyitás router/gép resi stb) és utána jó lesz. Ma megint ezt az üzenetet kaptam, a meccs lefújása után amikor behozná a meccs eredményt.. Az a baj hogy EA support sz*rt sem ér, direkt megkérdeztem ha megcsinálok mindent és megint ezt az errort kapom, akkor mi lesz, annyit mondott hogy majd valami specális csapatuk kivizsgálja, de nincs esélyem megkapni a KIÉRDEMELT win-t a meccsért. Közben a kép tisztán írja hogy EA servernek vannak gondjai.. wtf
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
2 meccsem volt, az elsőt nyertem, de ledobott a szerver. A nettel semmilyen probléma nem volt. A másodikat szintén nyertem, de 30 pont híján nem lett meg a Gold 3. Gratulálok ennek a csodálatos játéknak.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Stylerr
addikt
válasz LendvaiFeri1 #2908 üzenetére
6-kor még van 4 új ellenfél!
-
kicsako
őstag
válasz Stylerr #2907 üzenetére
Csak a printscreen miatt raktam ablakosra, mert különben nem jó.
Port forwarding+router resi tegnap már megvolt. Vírusírtom nincs, tűzfal pedig ki van kapcsolva. Ma már játszottam kb. 8 meccset gond nélkül WL-ben, sima online seasonban is, meg SB-t is toltam már vagy 8at..Karma? mi rosszat tettem?
-
csaszika87
csendes tag
válasz csaszika87 #2684 üzenetére
Köszönöm az eddigi tippeket, sajnos eddig nem oldódott meg a gond. Annyi előrelépés van hogy hoztam egy laptopot és azzal teszteltem, más online játék is ugyan úgy kidobott akkor, mikor a fifa18. UPC nek elküldtem a trackert de nem bízom bennük, eddig se sokat értek.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Mi van akkor, ha a transfer target majdnem megtelt és nem tudom a lejárt licites játékosokat onnan törölni?
Van egy játékos aki, zöld keretes az expiredek között, a többi mind piros.
Mit tudok tenni?
Csak webapp vagy mobil alkalmazás játszik, mert nem vettem meg a 18-at, csak a 17-et korábban. am PC.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
A guru
addikt
Srácok, az OTW lapokat hány óráig lehet nyitni holnap? SB rewardok miatt kérdezem.
-
kicsako
őstag
válasz Stylerr #2912 üzenetére
én nem szidom, tényként kezelem hogy egy szar Kidob szerver hibával és rámkeni az EA. 2 winem így ugrott.. Azt meg tökre megértem hogy EA-t szponzori szerződés köti a BPL-hez, de miért kell ezt ennyire nyílvánvalóvá tenni ingame? Az összes BPL játékos statjához hozzá kell adni +10t hogy megkapd az ingame ratingjét, mert rohadtul fel vannak húzva. Ez nem rageposzt, mert nagyrészüket így is elvertem, csak nekem nem 30ról meg kapásgólokból ment be 10ből 9..
-
Meghivott
addikt
Azoknak, akik esetleg reménykedtek: a WL centire pontosan olyan, mint tavaly volt.
Volt meccs, ahol esélyem nem volt, a srác jól tolta, de minden helyzete kimaradt, aztán lőttem egy durván megpattanós gólt. Ilyen volt kettő is. És persze volt, hogy Iniesta és Rakitic mentek, mint a gyorsvonat. Ami még feltűnő, már írták korábban, azért az kemény, mikor a -35 cmes és -40 kgos kisemeber simán borogatja fel a nagy állatokat. A WL idén is teljesen más, mint a többi mód. Szóval csak nyugalom.[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy a török és a mexikói ligán kívül a többi mikor kerül bele az SBC-be? -
vatafakk
aktív tag
válasz Kristof_94 #2905 üzenetére
Szerintem a következő WL előtt add el, ne most.
Csütörtök délután még a wl rewardok előtt vagy péntek délután. -
Kristof_94
nagyúr
Nem értem ezt az egészet. Amikor hazaköltöztem ugye hirtelen a Digi helyett T-Home lett, viszont 120 mbit-es csomag, ami azért jó kellene, hogy legyen. Viszont attól fogva, már a 17 vége felé is, sokszor voltak nethibák(?) a fifán belül. Az egyik az, hogy akkor is és most is sokszor 1-2 piros csíkot jelez a kapcsolatnál a meccs előtt. A másik az, hogy sokszor lecsatlakozik az EA Sports Football Club-ról vagy mi az, ami ott a jobb felső sarokban van és mindig vissza kell rá csatlakoznom a jobb kar lenyomásával. Utóbbi igazából nem okoz látható gondot vagy csak nem tűnik fel. A portokat megpróbáltam nyitni, de szerintem nem jó, a portos topikban pedig nem kaptam használható infókat. Valaki esetleg tudna segíteni nekem? A Diginél az volt a jó, hogy a routerhez találtam az ilyen "port forwarding" oldalon segítséget, viszont a mostani routert nem találom a listában és bonyolultabb is.
-
kicsako
őstag
válasz Kristof_94 #2921 üzenetére
A fehér UPC-s routered van? http://192.168.0.1/common_page/login.html aztán beállítások közt megtalálod a Port Forwardingot.
-
kicsako
őstag
válasz Kristof_94 #2923 üzenetére
Forditsd meg a routert. Az aljan rajta kell lennie
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #2925 üzenetére
Két TCP portot nem tudok felvenni, mert ott errort ír ki!
[ Szerkesztve ]
-
chelseafan94
tag
válasz Kristof_94 #2921 üzenetére
Szintén telekomos net, cisco router. Sokszor lecsatlakozik, sőt meccs közben is néha kidob, amivel vesztem is a meccset. Ilyenkor kb 5-10 secre elmegy a net. Modem restart sem segít. Hogy lehetne ezt megoldani?
[ Szerkesztve ]
PS ID: KoloChelsea
-
Meghivott
addikt
Volt egy 10-6os meccsem. A védelem teljesen összeomlott mindkét oldalon.
Szerintetek szórakoznak velünk? Biztos, hogy tesztelgetnek és nyilván WL közben a legjobb... -
Geradossz
aktív tag
válasz chelseafan94 #2929 üzenetére
Nekem 17 nel volt ilyen csak fifa kozbe ugy julitol. En azt hittem tulmelegszik a halokartyam szetszettem a gepet kitakaritottam jo lett... de a gond sztem nem ez volt. azota jo, origin, fifa reinstall, router restart, masik ruter minden megvolt. Mar gepet akartam ujratenni de mondom kitakaritom. Huzd ki a netkabeled a gepbol meg vissza vagy takaritsd ki hatha. Szinten telecom voltam. Egyebkent az az SMS mi/ki amirol korabban irt valaki
[ Szerkesztve ]
-
Francesco003
aktív tag
Ez a squad b nevetséges ps4 en.2x végigtoltam a 45 meccset de az ,hogy itt 106000 p kell az első 100ba.Elit 1 65000p kb isszonyat különbség ...Ronaldos legend lapok ellen szerintem nem lehet az összes meccset hozni főleg ultimate szinten ....nekem most is Elite 2 ....60000p.Kb 8-9 meccset buktam wc,legend 1x ultimate szinten.
-
dtrms
aktív tag
Most értem haza és a hétvégi meccsekből egyet se játszottam le (SB).
Most van még 4 meccsem, és akkor elvileg az előző 4-et is tudom pótolni? (10.00-18.00-ás meccseket.)Nekem múltkor nem sikerült pótolnom, valamiért nem adta be.
Aki pótolt már be meccset, az le tudná nekem írni részletesen hogyan kell?? Addig be se lépek inkább
Előre is köszönöm a segítséget -
törölt tag
-
Edgar2621
őstag
válasz #34576640 #2935 üzenetére
Hidd el semmi értelme annak, amit ki szeretnél számolni. Tavaly rengeteget kereskedtem, de nem lehet semmit előre kiszámítani a sok változó miatt(sbc, wl, totw, stb). Ha úgy látod olcsón tudsz valakit venni, akkor vedd meg és rakd ki drágábban, el fogják vinni buy now. Amikkel lehet hosszabb távon számolni a szerződések és a fitness lapok, managerek. Ezekkel nagyon stabilan lehet keresni, de sok időt kell rájuk szánni, farmolni. Én tavaly az elején ilyenekkel kezdtem, aztán már csak drágább, főleg IF játékosokkal kereskedtem, főleg olyanokkal, akik játszottak a csapatomban. Sokat figyeltem hogyan alakulnak a lapok és az alapján adtam el és vettem. Tehát a sikeres kereskedés alapja a ráfordított temérdek idő. Ha ehhez még játszol is eleget(főleg wl)és nem vagy teljesen kezdő, akkor simán Tots, de akár Toty lapjaid is lehetnek.
XO: Gollami26
-
LedyGyuszi
addikt
válasz #34576640 #2935 üzenetére
talán így, de nem biztos:
x=Eladási ár
y=nyereség
z=vételi áry=0,95x-z
0,05x=0,1yTehát ha kiválasztasz egy játékost, akkor máris 2 ismeretlenes lesz az egyenlet sor, onnan jöhet a matek...
De egyébként egyetértek Edgar kollegával, sztem egy picit túlbonyolítod a kérdést...
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Lori82
senior tag
Kezdetleges csapatommal WL-ben majdnem sikerült a Gold 3 .Sajnos csak majdnem 10 Winnem volt,mára hagytam 2 meccset,gondoltam este 6-ig a nagy királyok befejezik.Sajnos nem jött be,az első ellenfél jobb volt,a 4-2-es vereség rám nézve volt hízelgő.A második meccsen viszont agybajt kaptam.Jobb voltam,rengeteg helyzetet alakítottam ki,volt olyan,hogy 30 mp alatt 2 kapufát rúgtam,de nem ment be semmi és a 40. percben kapott góllal kihúzta az ellenfél.Jövő héten jön egy kis zseton és akkor tovább fejlesztem a csapatot.Első nekifutásra nem volt rossz,de nagyon bosszant az utolsó meccs és az,hogy selejtezni kell,ami fáradtan meló után nem egyszerű.
-
Kristof_94
nagyúr
Már megint elegem lett ebből a szemétből, mert ahogy eddig is minden évben, most is a szlalomé a fő szerep... Szétszívatják a védelmemet a szlalomozással, ha a középpályáról indul egy 60 dribbling-es játékossal, akkor is.
-
Edgar2621
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
Így kapom a góljaim 90%-át, nevetséges.
-
Geradossz
aktív tag
Mar sokszor volt rola szo, potolni nem tudsz ez egy hulye kifejezes azt tudod hogy tegyuk fel szombat van 4 ora lefrissited, mert nem jatszottal csak penteken. Megkapod azt a 4 meccset amit 10-18 ig an ez addig marad bent amig le nem feissited tehat lejatszhatod mondjuk ejfelkor az osszeset. Utana frisites megkapod a 18-02 ig levo negy meccset ezt letolhatod 2 utan is lenyeg ha viszont ketto utan frissitenel ezt a negyet sehogy letolni. Potlasnak meg azert hivjak tevesen mert pl ha hetfon lefrissited de nem jatszod le le tudod kedden is de ha a keddit le akarod akkor muszaj a szerdai elott lefrisitened a keddire es letolni a hetfoit. Lenyeg h egy periodust lejatszani a kovetkezo frissites vegeig tudsz ugy hogy ne maradjon ki semmi. Remelem ertheto volt, nem tudok most gondolkodni lehet hulyen fogalmaztam.
-
chop
őstag
Most nyitottam 4 Premium Gold Jumbot, a legjobb egy Moutinho volt. Kb. 1500-ert megy...
-
ferni
őstag
Patch nekem nagyon nem jött be, szenvedek már egy hete a Fifával, már előtte is elkezdődött nálam ez.
A befejezések nem mennek, a labdahúzogatás is nehezebb, kapusok OPk, védelmem kuka, szar az egész.Gold 3at szószerint kiszenvedtem magamból, botrány volt ez a WL.
-
akooos
veterán
Ezt csak úgy itt hagyom. Kedvenc góltípusom
-
Geradossz
aktív tag
Milyen szint kell a wl-ben hogy legyen kvalifikációd következő hétre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- MinDig TV
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...